ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
100WebSpace a reklamy
krzysiel
Czy są jakieś sposoby (tak jak na kontach lycos) usuwania reklamy na kontach 100webSpace ?. Bardzo proszę o pomoc.

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 07:31:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
nie
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

MajsterBieda
No nie bądź bezczelny @krzysiel Frown Ludzie dają Ci miejsce na Twój serwis a Ty chcesz ich za to oszukiwać? Przecież ta reklama nie jest tak debilna jak na Lycosie! Chyba sam przyznasz...?

Bez przesady...

krzysiel
No to jak pomożecie a nie tłumaczcie mi że to nie ładnie .. umiecie czy nie ?

SebaZ
może i umiemy ale tak jak napisał Ci MajsterBieda
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

krzysiel
potrzebuje zbudowac powazną stronę lecz nie mam pieniedzy na zakup konta z baza mysql. te reklamy jeszcze u góry strasznie zniszczą mi strone ponieważ jest ona koloru czarnego. proszę... na pw

Frik
<script>

<!--

if (window!= top)
top.location.href=location.href

// -->

</script>

?? :)

http://www.teampoland.prv.pl
SebaZ
Frik - to nie do tego słuzy <lol><lol><lol><lol><lol>

potrzebuje zbudowac powazną stronę

skoro chcesz zbudowac powazną strone to kup serwer, bo darmowy sie na to nie nadaje

Frik
Dzizas ! SebaZ Ty masz chyba jakiś uraz z dzieciństwa... Zlituj się bo co widze Twój post, to nie tylko bez treści co kpiący z autora.

Zresztą przeczytaj co piszesz, człowiek już dawno odpowidział a Ty dalej męczysz ... Nabijasz posty ? Bo tak to wygląda. Frown
Edytowane przez Frik dnia 23.04.2005 13:16:01

http://www.teampoland.prv.pl
SebaZ
ja nie męczę. Daje jedyne logiczne odpowiedzi, bo ty podałes błedną

a co do nabija nia postów: po co miałbym to robić?? spójrz na ich liczbę w moim profilu - więcej mi nie potrzeba PfftPfft
Edytowane przez SebaZ dnia 23.04.2005 13:28:09

lupus
czy wieciecie jak mozna usunac reklame na lycoos? pozdrawiam!

www.BB.boo.pl
Shaolin
@lupus: nie dopisuj się do cudzego tematu, który nie dotyczy tego, o co pytasz. Poczytaj jeden z przyklejonych w jednym z działów Wink, albo użyj wyszukiwarki :].
working

Gregorov
krzysiel napisał(a):
potrzebuje zbudowac powazną stronę lecz nie mam pieniedzy na zakup konta z baza mysql. te reklamy jeszcze u góry strasznie zniszczą mi strone ponieważ jest ona koloru czarnego. proszę... na pw

Co do robienia powaznej strony to takze odradzam zakladanie jej na darmowym serwerze. Sam fakt ze bedzie na tym serwerze sprawi ze nie bedzie odbierana jako "poważna", a z drugiej strony pełno ograniczeń - Jednym słowem - daj sobie spokoj. Lepiej wyloz na jakis platny serwerek - nie sa takie drogie - 4 zl / mc i kombinuj ze strona.
__/|\ AtRi RioT /|\___

hubert101
Można usunąć na 100webspace dzieki stylom Smile visibility:hidden wklejamy do pliku style.css danej skórki a jeżeli gdzies czegoś nie widać to jeszcze dokolejmy style='visibility:visible' w divach gdzie nic nie jest wyświetlane. Ciężko zrozumieć to co napisałem jak coś to odezwijcie sie na gg Grin

www.hubert101.er.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl