Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉
piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...
JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...
JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen
Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.
Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam, mam problem na stronce.... nie zapisuja sie komentarze w NEWSach i tak samo w SHOUTBOXe
problem z komentarzami mam od kilku dni - wogole ich nie idzie dodawac , wczesniejsze komentarze mozna edytowac i kasowac
probowałem podnienic plik comments_include.php z plikow instalacyjnych php-fusion ale to nie pomoglo - ma ktos moze sposob jak rozwiazac ten problem ?
pozdrawiam
aha nadmienie jeszcze ze ten problem pojawil sie jak zablokowalem możliwość dodawania komentarzy przez odwiedzających strone - bo jakis koles ciagle mi wrzucal linki z reklamami - po kilku dniach gdy odblokowalem shoutboxa to juz nie mozna bylo dodawac komentarzy.... oczywicie nie wiem czy to cos ma wspolnego z tym kolesiem ale......może tak byc ... hymmm ???
mialem zrobiona kopie bazy danych ( tyle ze z 7 kwietnia 2007 ) która wgrałem do portalu z akutalnej stronki gdzie byl błąd też zrobilem kopie bazy danych no i w MyPhpAdmin połączylem obie bazy danych .........
no i teraz juz moge dodawac komentarze i w NEWSach i w SHOUTBOXe
Proszę o zmianę nazwy tematu lub temat zostanie usunięty. - MilkaEdytowane przez Milka dnia 23.04.2007 15:43:48