Zobacz temat
Dodatkowe strony + baza danych
|
|
VannS |
Dodany dnia 30.04.2007 00:29:32
|
Przedszkolak Postów: 91 Ostrzeżeń: 3 v7.02.07 Data rejestracji: 08.09.2004 17:13 |
Witam moze glupie pytanie ale wlasnie szukalem na forum i nic nie moglem znalezc do tego co by mnie interesowalo. Chcialbym zrobic mala poprawke do EPS dokladnie do punktacji czyli : Dodac userowi pkt lub odjac pkt napisalem maly kodzik i sie zatrzymalem bo zglupialem : oczywiscie kod nie jest skonczony bo zatrzymnalem sie wlasnie na tym : jak zrobic aby po nacisnieciu userowi z "komu dodawalo punkty z text "Ile" napewno to banalny blad ale zaliczylem zawieche i niemoge sobie z tym poradzic. Przypuszczam ze blad polega np na : Braku polaczenia z baza lub banalnym bledzie w kodzie. Prosil bym bardo o poprawienie kodu. Aby nie otwierac drugiego tematu czy moze wiecie jak zrobic aby zamiast recznie wpisywac komu wyswietlala sie lista wszystkich zarejestrowanych osob ?? Za pomoc z gory dziekuje. PS. jesli ktos zapyta a po co ci to przeciez masz to w PA to odpowiedz na to prosta poprostu chcialbym udostepnic tylko te dwie opcje wybranej grupie uzytkownikow to raz a dwa niewiem dlaczego ale w PA/EPS nie dziala mi nagroda wpisuje i nic nie dodaje pozatym mam jakies bledy o ktorych juz tiu nie bede pisal. Pozdrawiam i czekam na sesowne odpowiedzi. :) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 13.01.2025 06:46:55
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |