Zobacz temat
Pytania odnosnie newsów i Forum...
|
|
09000 |
Dodany dnia 14.05.2007 16:52:46
|
Przedszkolak Postów: 34 Data rejestracji: 23.12.2006 09:48 |
Witam mam dwa pytania które by mi sporo pomogły... Pytanie 1. - Otóż chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia takiego czegoś że jak mam podkategorię np. Dział: Hyde Park i podkategoria: Na każdy temat i chciałbym żeby z tej podkategorii na każdy temat nie liczyły się wcale posty które napiszą użytkownicy tzw. nie powiększała się liczba w profilu (np. Postów: 100) i by nie pokazywały się z tamtąd tematy w panelu Ostatnio aktywne tematy. Pytanie 2. - Moje drugie pytanie odnosi się do newsów, jest to troche banalne pytanie lecz chodzi mi o to że jak mam teks newsa np. To jest treść newsa, coś tam, coś tam... Czytaj więcej I chciałbym właśnie by link Czytaj więcej znajdował się zaraz po treści newsa... proszę o wytłumaczenie jak zrobić te dwie rzeczy.Z góry dziękuję ; ) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 13.01.2025 08:51:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
czarkowsky |
Dodany dnia 14.05.2007 20:52:58
|
Początkujący Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
Co do pierwszego pytania... nie za bardzo rozumiem o co chodzi, być może dlatego, że nie korzystam z kategorii newsów a tym bardziej podkategorii. Co do banalnego ;-) Za "czytaj więcej" odpowiada fragment z funkcji render news z pliku theme.php Wstaw ten fragment za $news kilka linijek wyżej w tej samej funkcji tak jak jest poniżej: Pozdrawiam! Edytowane przez czarkowsky dnia 14.05.2007 20:53:56 |
|
Przejdź do forum: |