ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System próśb np modlitewnych ;]
adamxxx
Cześć robie stroną kościoła i chciałbym na niej umieścić skrypt taki jak na tej stronie http://www.duchas...k.pl/nowa/

a mianowicie intencji modlitewnych czy umiał by ktoś to zrobić?
albo czy dobrze myślę ze szło by przerobić księgę gości a jeśli tak to jak to zrobić?

Z góry dziękuję na odpowiedź
PS. wszędzie szukałem takiego skryptu i nigdzie nie znalazłem ;/

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 23:55:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
pavka
Przylaczam sie, ogolnie cos takiego:

Mozliwosc dodania w osobnej stronie lub w bocznym panelu /najlepiej do wyboru/ dwa pola - nick i wiadomosc, i zeby to pozniej wyswietlal w panelu ala news ticker czy jak to sie to nazywalo ;] fajne do:

- intencji,
- pozdrowien
- zyczen
- brawa i gwizdy

oczywiscie zabezpieczenie antyspam w standardzie + blokada na ip ustalana gdzies w kodzie defaultowo powiedzmy 30 minut na kolejne wpisy + brak mozliwosci wyswietlania kodu html
Edytowane przez pavka dnia 17.05.2007 01:34:36
Pozdrawiam,
P.

MajsterBieda
http://www.jeleni... taka sobie stronka o JG
ver. 6.01.xx

Cosik nie zauważyłem poprawnej stopki o info że to PHP Fusion!!!

Chyba że się mylę...

//Niestety, albo coś Ci musiało uciec, albo twoja prośba została zrealizowana... Wszystko jest jak trzeba - jantom
Edytowane przez jantom dnia 17.05.2007 17:37:43

maq
Zrób sobie to w suggestion box. Pozmieniaj locale i fruuuu.

@MajsterBieda - jak nie wnosisz nic do tematu, to po co się udzielasz?

P.S

Mozliwosc dodania w osobnej stronie lub w bocznym panelu /najlepiej do wyboru/ dwa pola - nick i wiadomosc, i zeby to pozniej wyswietlal w panelu ala news ticker czy jak to sie to nazywalo ;] fajne do:

- intencji,
- pozdrowien
- zyczen
- brawa i gwizdy

oczywiscie zabezpieczenie antyspam w standardzie + blokada na ip ustalana gdzies w kodzie defaultowo powiedzmy 30 minut na kolejne wpisy + brak mozliwosci wyswietlania kodu html

@pavka - takie rzeczy to tylko w ERZE Smile
Edytowane przez maq dnia 17.05.2007 16:35:18
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

pavka

Cosik nie zauważyłem poprawnej stopki o info że to PHP Fusion!!!

Chyba że się mylę...

Chodzi o podpis na forum tutaj czy strone jelenia.pl? tutaj chyba podpisy w miare dowolne a na stronie jest stopka i byla taka sama jeszcze na starszych wersjach przed upgrade, sprawdzic mozna w webarchive.orgSmile

@maq: Smile

co do sugestion box to z tego co kojarze/bylo dawno i w nocy/ to wysylalo to info do admina a tu raczej chodzi o zapisywanie w pliku zeby bylo w jakims margue przewijanym na biezaco bo takie dodawanie moderowanie to chyba szkoda troche zachodu Smile
Edytowane przez pavka dnia 19.05.2007 14:10:01
Pozdrawiam,
P.

MajsterBieda
Na stronie jelenia.pl nie wyświetla się stopka gdy korzysta się z przeglądarki Opera. Sprawdź.

szer
Faktycznie się nie pojawia.... Radzimy poprawić ten oto błąd z wyświetlaniem

pavka
Huh instalnalem opere - fakt w ogole nie wyswietla sie footer.php - jak to sie takiej niekompatybilnosci szuka , ze to sie nie pojawia? Smile
Pozdrawiam,
P.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Tak sobie czytam, oglądam-życzeń moc(pavka) a gdzie druga strona medalu co oferujecie w zamian-bo to dział zlecenie praca.
Popatrzyłem nawet na wymienioną stronę i kod w javascrypcie tych modlitw.
Random, ja bym to inaczej zrobił-ale mnie to nie interesuje, a brak drugiej strony powoduje brak zainteresowania kogokolwiek.
I może powrót do głównegodo tematu i uściślenie propozycji-oferty.

wlodekp.europa.pl
pavka
wlodek: bylo w propozycjach modyfikacjach zdaje sie, ktos przeniosl do offtop Smile
Pozdrawiam,
P.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
I bardzo dobrze że przeniósł bo tylko w tym dziale i z uściśleniem ma to jakiekolwiek szanse i jak już kiedyś wspomniałem nie koniecznie kasa.
Z moich obserwacji jest tylko kilka osób które by to mogły zrobić(bywalców forum).
Nie sądzę, by to było dla nich zachęcające-ad akta nawet z odświeżaniem-mogę się mylić? oby dla WAS.

wlodekp.europa.pl
adamxxx
Znaczy pieka powiedzial zeby to tu dać bow zlym forum to dalem

Pieka
adamxxx napisał/a:
Znaczy pieka powiedzial zeby to tu dać bow zlym forum to dalem

Tak, ale kolega "zapomnial" nadmienic, ze juz ten temat jest obecny i zalozyl sobie nowy.
Nowy zostal wczoraj usuniety, a kolega ma ostrzezenie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
mareg
maq napisał/a:

@MajsterBieda - jak nie wnosisz nic do tematu, to po co się udzielasz?

@maq - jak zostałeś moderatorem to Ci zaszumiało? Może i głos był offtopic, ale akurat na temat, który jest ważny dla naszej społeczności IMHO. A Ty jestes trochę za młody (wiekiem i stażem w tym portalu, żebyś takie mało grzeczne uwagi robił komuś, kto dwa lata dłużej funkcjonuje tutaj).
@Pieka - może wytłumaczysz koledze, że przegiął?
@MajsterBieda - pozdrawiam weterana Smile
Edytowane przez Pieka dnia 15.06.2007 08:42:09

Pieka
mareg napisał/a:
..@Pieka - może wytłumaczysz koledze, że przegiął?..

Pomyslmy... Ok, ale jak mi wytlumaczysz (od tego jest PW, a nie temat w dziale "Praca..) dlaczego napisales posta, ktory nie ma najmniejszego zwiazku z tematem. To samo dotyczy Majstra, ktoremu grzecznie zostala zwrocona uwaga.
To, ze uczynil to ktos mlodszy stazem i wiekiem nie ma tu zadnego znaczenia.
Najwazniejsze, ze zaproponowal autorowi jakies rozwiazanie, czego wy nie zrobiliscie..
Prosze pisac zgodnie z tematem i starac sie wzjemnie pomagac, a nie naskakiwac jeden na drugiego.
Koniec Off.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl