ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
ograniczenie dla użytkowików
tygrysek1984
WItam
chciałbym zrobić coś takiego żeby móc konkretnego użytkownika pozbawić możliwości pisania czegokolwiek na stronie zrobić mu tak jakby bana czy jest coś takiego możliwe do zrobienia ? może zrobić specjalną grupę i tam będzie się wrzucało tych użytkowników których będe chciał i tak grupa bedzie miała ograniczenia.
pozdrwaiam i prosze o pomoc

www.s-f.yoyo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 13.01.2025 12:41:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
maq
EP ma taki moduł, że po którymś ostrzeżeniu z kolei blokuje możliwość pisania itp.

Nie pamiętam nazwy, ale to chyba jest eXtreme point system.
Edytowane przez maq dnia 23.05.2007 10:51:57
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

tygrysek1984
a czy zadziała mi to na php fusione skoro jest to moduł EP ?

www.s-f.yoyo.pl
maq
powinien. Jest wiele wtyczek stworzonych do EP, a działają ze zwykłym fusionem
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

tygrysek1984
czy napewno po zainstalowaniu tego moda będe miał możliwość ograniczenia użytkownika tak jak wpisałem w pierwszym poście bo to jest chyba system punktów i rang ?

www.s-f.yoyo.pl
maq
maq napisał/a:
Nie pamiętam nazwy, ale to chyba jest eXtreme point system.

Wyraźnie napisałem że nie pamiętam nazwy. Ale moja pamieć mnie nie zawodzi i przypomniałem sobie.

Ten mod nazywa się "Cautions". I jest on wbudowany w Extreme. Poszukaj go na stronie EP. Może będzie. A jak nie, to zapytaj się na foum.

tygrysek1984
dobrze poszukam Smile dziekuje

szukałem ale niestety nie znalazłem
a czy nie szło by tego tak zrobić ze tworzę grupę która będzie miała ograniczenia takie jak niezalogowana osoba i poprostu potem przesunąć tego użytkownika do tej grupy ?
Edytowane przez tygrysek1984 dnia 23.05.2007 11:29:52

www.s-f.yoyo.pl
maq
Hmm. Zrobienie grupy jest możliwe, ale nie wiem czy da się ustawić właściwości grupy na takie, że nie może nic pisać itp. Mówię Ci: zapytaj się na forum EP.

konrad604
wtyczka coutions, nie zadzkiała ci - musisz przemgrowac do ep, bo abo ona działała musi byc umiezsczony kod w showdboxie oraz utworzona specjialna tabela, musiałbys pokombinowac z isntalka ep.

tygrysek1984
dałem sobie rade z tym żeby dana osoba nie mogła nic pisać na forum jeszcze bym prosił o jakiś pomysł o to aby nie mogła pisac komentarzy i w shoutboxie Smile
a co do tego EP to czy jeśli bym ewentualnie zmienił to czy wiąże się to z utratą wszystkiego co juz jest na stronie ??
pozdrawiam

www.s-f.yoyo.pl
konrad604
nie

tygrysek1984
a jeszcze takie pytanie skąd bym mógł ewentualnie ściągnąć sobie tego EP bo patrzyłem już na extreme-fusion i nie ma tam przynajmniej nie ma do tej wersji którą posiadam

www.s-f.yoyo.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
http://www.php-fu...post_63237

wlodekp.europa.pl
tygrysek1984
dziękuje wszystkim za pomoc Smile zobaczymy jak pójdzie mi instalacja myśle, że bez problemów Smile
pozdrawiam

www.s-f.yoyo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl