Przy dodawaniu obrazów do wykorzystania w newsach, artykułach, nie dodaje mi zdięć, a przy <Odśwież listę plików dla edytora TinyMCE> wyskakuje mi taki błąd:
Warning: fopen(../images/imagelist.js) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/mx/public_html/includes/buildlist.php on line 85
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mx/public_html/includes/buildlist.php on line 86
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mx/public_html/includes/buildlist.php on line 87
podmieniałem już plik buildlist.php lecz to nic nie dało więc już nic sam nie wymyślę może pomożecie?
Jeszcze jedna sprawa odnośnie listy fotek do dodania w edytorze tinyMCE adres fotki mi pokazuje jeszcze z starego serwera na yoyo jak miałem stronę gdzie to mogę zmienić abym nie musiał co dodawanie fotki do newsa lub artykułu tego robić ? Za wszelkie wskazówki serdeczne dzięki.
Jestes z nami od prawie roku i jeszcze sie nie nauczyles, ze wszelkie kody wstawiamy w code? Poza tym, odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz na forum/Pieka
Edytowane przez Milka dnia 04.06.2007 17:33:12