Zobacz temat
[POMOCY] Edycja plików fusiona
|
|
Radek123 |
Dodany dnia 13.06.2007 08:11:12
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 13.06.2007 07:50 |
Nie mogę (niestety) dać sobie rady z kilkoma zmianami kosmetycznymi mojego thema. Kilka już mi się udało przeprowadzić a kilka jeszcze nie. Mianowicie, potrzebuje zmienić następujące 2 rzeczy: 1) Chciałbym żeby w "Uzupełnieniu Newsa" czyli po kliknięciu czytaj dalej, widać było także wstęp, który w byłby pogrubiony. 2) Żeby w panelu admina znajdowało się pole źródło a po zapisaniu newsa, na samym jego końcu dodawany był napis "Źródło: xxxxxxx" Jeśli jesteście w stanie pomóc to bardzo bym poprosił. Domyślam się jak rozwiązać punkt 1. ale nie wiem w którym dokładnie pliku edytować i niestety zdarzyło mi się już że poprzekładałem źle elementy składni i... stronka mi nie działała, dlatego zwracam się po pomoc. PS. Chciałbym jeszcze spytać o jedną rzecz. Jak zrobić żeby gdy klikne na kategorie newsow, nie wyswietlala sie ze w dwoch komorkach tabeli (w 1. obraz kategori i pod spodem nazwa i liczba newsow, a w 2. tylko tytuly newsow) ale zeby newsy z danej kategorii wyswietlaly sie tak jak na stronie glowne, czyli nie tylko same tytuły. podaje takze link do strony co moze byc pomocne w odpowiedzi http://eurogole.u... Proszę o zmianę nazwy tematu - Milka Edytowane przez Milka dnia 14.06.2007 22:05:47 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 13.01.2025 19:25:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |