Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Szukałem ale nie znalazłem. Zainstalowałem dopiero wczoraj Fusion i jeszcze sporo nauki przedemną. Napotkałem taki problem. Załozyłem kategorie w "linki www" i te są widoczne ale każda próba wstawienia adresu i opisów kończy się tym, że dostaję info o zapisaniu i możliwość dołożenia kolejnego adresu tylko niestety żadnego adresu nie ma w zakładce linki wwww. Chmody mam poustawiane zgodnie z instrukcją.
Dodatkowo na próbę ustawiłem chmody 777 na plikach weblinks i dalej to samo. Najdziwniejsze jest to, że w panelu Admina widać liczbę dodanych linków a na zakładce dalej są tylko kategorie bez adresów.
Proszę o pomoc i nie kasowanie tego posta.
To zależy w jaki sposób dodajesz linki; jeśli wstawiasz jako Admin w "Panelu Admina" to linki powinny być dodawane od razu. Jeśli zaś ze strony głównej to musisz je jeszcze zatwierdzić w "Panelu Admina" w sekcji "Nadesłane materiały". Myślę, że Ci choć trochę pomogłem...
Pozdrawiam i życzę satysfakcji z prowadzenia stronki www