Zobacz temat
Szukam sponsora dla klanu ^^
|
|
Qawior |
Dodany dnia 15.05.2005 02:52:18
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 16.03.2005 15:52 |
Witam Jestem graczem Call of Duty: United Offensive i naleze do multiklanu Veni Vidi Vici ( www.v3-team.join.pl ) Jetesmy dobrze znanym multiklanem na kilku arenach: -Call of Duty United Offensive(dynamicznie rozwijajca sie gra) -Call of Duty -Enemy Territory(dwie dywizje: Polska i Francuska) -Warcraft III -Medal of Honor Alied Assalut -Urban Terror -Counter Strike & Counter Strike Source(najpopularniejsza gra internetowa na swiecie!) -Quake III -Unreal Tournament 2004 -Tactical Ops Możemy się pochwalić zdobyciem 3 miejsca w Open Cup Clanbase PL oraz zwyciestwami w roznych malych turniejach Uśmiech... Kazda z powyzszych jest zapisana do najwiekszej ligi klanów na świecie: Clan Base (www.clanbase.com) Jesteśmy znani nie tylko na Polskiej Arenie, również i na Europejskiej Potrzebujemy sponsora, który postawił by nam server do gry (obojętnie której) W zamian oferujemy: -Reklama na naszej stronie w postaci banneru -Wpis w Clan Base ze panska firma jest naszym sponsorem -Wpis w lidze PifPaf ze panska firma jest naszym sponsorem -Nasza strona jest czesto odwiedzana ze wzgledu na to ze posiadamy wiele dywizji -Reklama na mIRC gdzie odwiedza nas wiele osob -Reklama w nazwie servera, czyli nazwa firmy lub adres www firmy -Reklama po wejsciu na nasz server Jeszcze raz prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Z poważaniem, ZioOoM |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 07:41:05
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 15.05.2005 13:52:23
|
Postów: 19885 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Zapytam z ciekawosci: jakie sa wymagania serwera dla takiej gry?
Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |