ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Tylko dla zalogowanych!
neoniec
Witam,
Po zrobieniu w panelu admina --> dodatkowe strony owego dzialu chciałbym zrobic ten dział tylko dla zalogowanych ... ale chodzi mi o taki efekt ze bedzie ten link w menu wyswietlany dla wszystkich ale np. zeby zoabczysz zawartosc bedzie trzeba byc zalgowanym i pokaze sie dla nie zalogowanych komunikat ze dzial tylko dla zalogowanych ... gdzie sie to ustala ?? bo jakos tylko widzialem opcje w dodatkowych stronach ale jak ktos jest nie zalogowany to nei wyswietla linka w menu ... :/ a mi chodzi np. zeby tym dzialem przyciagnac ludzi aby sie logowali ...

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 07:33:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
W Dodatkowych Stronach masz opcję "widoczny dla" - wybierz że dla zarejestrowanych.
Potem wejdź do Panel Admina > Menu Strony i ustal widoczność linku dla Gość/Niezalogowany. Powinno być ok.
working

neoniec
oki dziala
,,Nie masz uprawnień, by oglądać tę stronę. '' - gdzie sie zmienia ten tekst?? Bedzie lepiej jezeli np. zmienil bym np na: ,,ABY ZOBACZYC ZAWARTOSC DZIAŁU ZALOGUJ SIE'' ?? Smile

neoniec
aha zapomnialem, czy z dzialem download jest tak samo ?? aby byl tylko dla zalogowanych ? bo jakos tego nei mgoe znalezc o_o

mateodukat
no wlasnie, jak otrzymac ten efekt w przypadku downloadu ??Shock

erdei
mateodukat napisał(a):
no wlasnie, jak otrzymac ten efekt w przypadku downloadu ??Shock

nie bardzo rozumie to pytanie. Tak samo, jak wyzej.. U mnie działa

http://erdei.aplus.pl
neoniec
Oki to inaczej sformuluje moje pytanie:
Jak i gdzie się włącza/wyłącza aby dział download był dla zalogowanych lub dla gości?

mateodukat
to sie ustawia w linkach menu - tylko dla członków. tylko ze wtedy ten link do downloadu zniknie z menu Sad chodzi mi o coś takiego jak na tej stronie - jak nie jestem zalogowany koło niedostępnych linków jest taki 'X' iksik. Ktos wie jak to zrobić???

neoniec
prosze szanownych adminow, odpowiedzcie nam jak to sie robi bo napewno wiecie Wink zczegolnie webmaster tej stronki Smile

erdei
neoniec napisał(a):
Oki to inaczej sformuluje moje pytanie:
Jak i gdzie się włącza/wyłącza aby dział download był dla zalogowanych lub dla gości?

aha rozumie!
troche czasu potrzebowałem.
Ja mam mod downloadu, i dlatego to jest napisany na dodatkowej stronie. A dodatkowa strone da sie ustawic na "tylko dla członnków"
a dalej jak dalej.
Ewentualnie przerób dowloads.php na dodatkowa strone, no nie?

http://erdei.aplus.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl