Zobacz temat
Jak to zrobic ?
|
|
heartshade |
Dodany dnia 25.05.2005 00:34:51
|
Przedszkolak Postów: 8 Data rejestracji: 25.05.2005 00:30 |
WITAM! Zrobiłem znajomemu stronkę : www.ca-de-bou.com No i dobrze byłoby ją zrobić dodatkowo w języku niemieckim i angielskim. No i zainstalowałem sobie ML. Ale nie wiem jak w tym konretnym przykładzie zrobić tłumaczenie. Strona stworzona jest za pomocą paneli w których są odnośniki do 'stron informacyjnych' i to w stronach informacyjnych napisany jest każda podstrona. (zresztą polecam poklikanie po stronie w celu zrozumienia działania stronki). No i nie wiem czy da radę zrobić stronę tak by po zmianie języka, zmieniały się również panele, a i ewentualna zawartość stron informacyjnych? Według mnie nie da rady - ale może się mylę. Damian |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 17:47:17
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Wooya |
Dodany dnia 26.05.2005 14:32:35
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
heartshade napisał(a): WITAM! Zrobiłem znajomemu stronkę : www.ca-de-bou.com No i dobrze byłoby ją zrobić dodatkowo w języku niemieckim i angielskim. No i zainstalowałem sobie ML. Ale nie wiem jak w tym konretnym przykładzie zrobić tłumaczenie. Strona stworzona jest za pomocą paneli w których są odnośniki do 'stron informacyjnych' i to w stronach informacyjnych napisany jest każda podstrona. (zresztą polecam poklikanie po stronie w celu zrozumienia działania stronki). No i nie wiem czy da radę zrobić stronę tak by po zmianie języka, zmieniały się również panele, a i ewentualna zawartość stron informacyjnych? Według mnie nie da rady - ale może się mylę. Damian Zglos sie do zszywaka on juz cos takiego czarowal... pOZDR AUF DEUTCHLAND ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
Przejdź do forum: |