Zobacz temat
Tworzenie Templatki ale troche bardziej skomplikowanej
|
|
IMP |
Dodany dnia 31.07.2007 00:33:23
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 31.01.2007 00:00 |
Witam Chciałbym przenieść swoją stronę www.starcraft.nsp... z joomli na PHP-fusion. W obecnym CMS umiejscowienie paneli z np menu w miejscu gdzie bym sobie tego zażyczył nie jest problemem, a wszystko dla mnie odbywało się intuicyjnie. Zacząłem się bawić w fusiona i od razu napotkałem schody. Jak to zazwyczaj się robi sciągnąłem przykładowego thema i zacząłem usuwać kod, który mi nie pasuje i otrzymałem czysty kod ( poniżej ). Czytałem również tootka sonara, który nic mi nie wytłumaczył. Jak widać na linku powyżej moim celem jest wyświetlenie każdego z menu jakie utworze w oddzielnym DIViea także osobną szukajkę, nie wspominam oczywiście o contencie, bo to rzecz oczywista :) Proszę wytłumaczcie mi na czym to polega i dlaczego tak, a nie inaczej ( mam na myśli joomle, gdzie wystarczy wklepać link do funkcji, która wyświetlała treść w podanym miejscu) trzeba otwierać jakieś tabele i side :O Oto kod jaki otrzymałem po usunięciu wszystkiego zbędnego. Na czerwono masz poprawki po Twoich poprawkach/Pieka Edytowane przez Pieka dnia 31.07.2007 01:33:19 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 13:34:14
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |