ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,394
Najnowszy użytkownik: Andri Serge

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Niedokładne wyświetlanie panelu z swf
Kazimierz
Witajcie!

Na podstawie Waszych wypowiedzi z forum jakoś skleciłem panel z reklamą w swf. Problem w tym, że obramowanie panelu jest źle wyświetlane, tzn. pionowe krawędzie składają się z górnych narożnych obrazków, a poziomych obramowań nie ma wcale. Jak zrobić, żeby to obramowanie było takie jak w każdym panelu, albo żeby go w ogóle nie było? W sumie dotyczy to tylko motywu Valencia, więc w ostateczności mogę go zmienić na inny, bo w innych ten problem nie występuje.

I jak zrobić, żeby po kliknięciu na banner strona docelowa otwierała się w nowym oknie?

Dziękuję za pomoc.

Wścibski Gość
Dodany dnia 15.01.2025 05:53:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Grzes
Pokaż treść tego panelu. Otwieranie się w nowym oknie? To nie przypadkiem kwestia samej animacji w flashu? Pytam go flashem nigdy się nie zajmowałem.
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

DJPromo
I jak zrobić, żeby po kliknięciu na banner strona docelowa otwierała się w nowym oknie?

jest możliwość już pliku swf podania linku zależy jakim programem jeszcze to jest wykonywane

spróbuj ten kod dodać do panelu
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

Kazimierz
Grzes napisał/a:
Pokaż treść tego panelu. Otwieranie się w nowym oknie? To nie przypadkiem kwestia samej animacji w flashu? Pytam go flashem nigdy się nie zajmowałem.

No właśnie, mnie się też tak wydaje. Skontaktuję się z autorem flasha.

Treść panelu:

Flasha na razie nie upubliczniam, więc nie podaję jego dokładnej lokalizacji.

Grzes

Zastanawiam się dlaczego ludzie nie podają adresu strony, boją się czy co? Mógłbym sprawdzić czy wszystko pięknie a tak bez poprawnego adresu do .swf nici.
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

Kazimierz
Grzes napisał/a:
Zastanawiam się dlaczego ludzie nie podają adresu strony, boją się czy co? Mógłbym sprawdzić czy wszystko pięknie a tak bez poprawnego adresu do .swf nici.

Wielkie dzięki Grześ! Teraz wszystko wyświetla się znakomicie i bez błędów.
Jeśli możesz, powiedz mi jeszcze, jak ewentualnie wycentrować ten obrazek, bo margines z prawej jest nieco większy niż z lewej. Zamiast
wpisałem
ale niczego to nie zmieniło.

Baner jest na razie dostępny tylko dla administratora, bo to jest reklama pewnej firmy. Jak reklamodawca zdecyduje się na jego zamieszczenie na mojej stronie, to przełączę panel na ogólnodostępny i link oczywiście podam :)

Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Kody w code! - Milka
Edytowane przez Milka dnia 03.08.2007 16:57:38

DJPromo
Teraz będzie dobrze

Edytowane przez DJPromo dnia 03.08.2007 16:51:26
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl