Zobacz temat
Problem z logwaniem - Nie chodzi o maskowanie
|
|
zincfe |
Dodany dnia 29.05.2005 21:21:50
|
Przedszkolak Postów: 6 Data rejestracji: 28.05.2005 12:17 |
Witam nie wiem czemu ale nikt sie nie morze logowac [ ja jestem cale scescie ^^ ale i nie moge wylogowac :] ale rejestracja dziala i przy logowaniu u kumpli takie cos wywala: BŁĄD Żądany URL nie może zostać sprowadzony Podczas sprowadzania URL-a: http://vga.host.s... wystąpił następujący błąd: * sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie. Albo Not Found The requested URL /setuser.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Lub Nie można odnaleźć stronyStrona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna.Spróbuj wykonać następujące zadania:Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. ;Otwórz stronę główną vga.host.ski poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Kliknij Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie. HTTP 404 - Nie znaleziono pliku Internet Explorer To chyba nie wina maskowania bo zrobilem tak jak powino i nadal to samo :/ wydaje mis ie ze to sie dzieje od momentu jak jakis skryp instalnolem jakies sugestie ?? Strona www.vga.prv.pl ( vga.host.sk ) Edytowane przez zincfe dnia 29.05.2005 21:23:22 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 06:52:02
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |