Zobacz temat
Większe zlecenie - odpłatnie!
|
|
vako |
Dodany dnia 27.08.2007 16:46:47
|
Przedszkolak Postów: 13 Data rejestracji: 27.08.2007 16:08 |
Witam. Od razu na wstępie powiem, że nie jestem zupełnie "zielony" w tematyce fusion'a, niemniej jednak deficyt czasowy i przyznam również, że umiejętnościowy zmusza mnie do takiego, a nie innego działania...a o co kaman? - już piszę.... Obiecałem komuś podjęcie się zorganizowania (czyt. stworzenia) strony z tapetami, ale jak już napisałem troszkę mi z tym nie po drodze. Zleciłbym komuś przygotowanie fusiona do instalacji, włącznie ze skórką, modami i skryptami, aby efekt funkcjonowania wyglądał mniej więcej >>>tak<<< Mniej więcej, ponieważ mam inne wyobrażenie o działaniu kilku szczegółów, ale o tym porozmawiam z zainteresowanymi później... Co do theme'u to już się kiedyś bawiłem i stworzyłem coś >>>takiego<<< Jak widać domena jest inna, bo zamysł początkowy też był inny, a skończyło się na seduction - jednak to sobie darowałem Tak więc "baza"(theme) jest już prawie gotowa - wymaga kilku poprawek typu porządnego logo, favicony itp. i oczywiście aspektów funkcjonalnych... Chciałbym, aby do współpracy zgłaszali się Ci, którzy w razie problemów lub wymaganych modyfikacji w przyszłości podjeli się ich realizacji. Co do wynagrodzenia mogę dokonać przedpłaty 30% - resztę po wykonaniu zlecenia. Wysokość wynagrodzenia omówię prywatnie z zainteresowanymi - będę chciał oczywiście zlecić temu, kto zaproponuje najrozsądniejszą kwotę, tak aby wszyscy byli zadowoleni...więc jak? Czy ktoś jest chętny...?... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 01:06:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Piotrek |
Dodany dnia 27.08.2007 16:52:44
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
Jestem zainteresowany. Proszę o kontakt gg, lub skype (dane w profilu) Edytowane przez Piotrek dnia 27.08.2007 17:14:13 |
|
Przejdź do forum: |