Zobacz temat
Umiejscowienie tematów
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 04.09.2007 08:44:57
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Dla mnie najpoważniejszym działem forum jest Modyfikacja skryptów. I patrząc z perspektywy 3-ech lat czytania forum widzę że większość nowych Kolegów(ale nie tylko) swoje nabożne życzenia umieszcza w tym dziale-co moim zdaniem jest jakimś totalnym nieporozumieniem. Potencjalny użytkownik forum szuka w tym dziale rozwiązań swoich problemów i w zasadzie gro tych rozwiązań znajdzie, tu ale w tematach przyklejonych. Jeśli chodzi o tematy przyklejone tak powinno być skoro problem został rozwiązany-przyklejamy dla potomnych. Ale ta kategoria jest także naszpikowana tematami wybaczcie o "d u p e r-szmitach" zaśmiecającymi ją. Są odpowiednie kategorie typu Propozycje Użytkowników, Przedszkole więc korzystajmy z nich bo one do tego są. Natomiast kategoria Modyfikacje Skryptów owszem mam problem z konkretnym skryptem pokazuje go i pytam. Piszę to bo porządek na forum jest coraz lepszy są jednak jeszcze pewne nieścisłości. I zaznaczam, że jeśli natrafię na tego typu post w tej kategorii bedę pod nim pisał o tym do bólu, aż dotrze do wszystkich i wcale nie po to, żeby nabijać posty bo tych już mi starczy. dopisane w edycji dzięki za pw poprawiłem bulu na bólu bo wyglądało fatalnie z tym ortem Edytowane przez wlodekp dnia 04.09.2007 18:42:25 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 12:29:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Piotrek |
Dodany dnia 04.09.2007 13:58:38
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
Święta prawda. A to jedno z najważniejszych: Są odpowiednie kategorie typu Propozycje Użytkowników, Przedszkole więc korzystajmy z nich bo one do tego są. Natomiast kategoria Modyfikacje Skryptów owszem mam problem z konkretnym skryptem pokazuje go i pytam. |
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 04.09.2007 14:22:52
|
Bywalec Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
Dziękuje @wlodekp za tą informacje. Myślę, że każdemu się to przyda bo faktycznie taki problem tu występuje. I cieszy mnie fakt, że Cię on interesuje.
Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
Przejdź do forum: |