ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
16.01.2025 23:00:48
ta strona faktycznie powoli kona...

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Stronka znikla i dost. pod innym adresem ?
bryn1u
Witam . Mam dziwny problem a mianowicie ma stronke na ovh.org , b333y.ovh.org wchodzac na to stronke pokazuje sie biale tlo , napisalem list do aministratora i dostalem cos takiego .

Witam

Strona istnieje, prosze ustawić chomody na 755 (katalogi) i 644 (pliki). Pana strona dostępna jest pod tym adresem:
http://b333y.ovh....enance.php

Pozdrawiam
OVH.pl

Na tej stronie możecie Państwo zapozanać się z aktualnie trwającymi pracami: http://prace.ovh.pl/

Z tego co pamietam to nawet pieka pomagal mi bo cos zchrzanilem .
Nastepnie czemu pod tym adresem moge sie tylko zalogowac a nie noramlnie przez b333y.ovh.org ? Wpisuje haslo i login nie dziala jak przywrocic to haslo , po drugie mialem inna skorke niz ta co jest teraz .
Jeszcze takie dziwne pytanie jak nadac chmody przez windowsa commandera szukalem na forum nie moglem znalesc .

P.S Jezeli administrator bedzie chcial "znow" wyrzucic moj post to prosze o informacje na PW bo juz 2 razy skasowano moj post . Dlatego nie chcialem robic nowych zeby sie nie narzucac .

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Uzytkownik: bry1nu .

P.S Dodam jeszcze ze czytalem faq jak odzyskac haslo i tam jest napisane , zeby stworzyc user skopowas sumy kontrolne itd itd . Ale jak mam utworzyc nowego usera
jak jest Construction tylko super admin moze sie zalogowac wiec ???
Edytowane przez bryn1u dnia 07.09.2007 14:13:46

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.01.2025 12:48:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
czarny_
Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi ? Jak stronka dostępna pod innym adresem ?

Z tego wynika że na serwerze masz pogrzebany index.php i włączone prace serwisowe w PA Fusiona. Więc gdzie tu problem OVH ?

Masz dostęp do bazy danych i FTP ? Jeśli tak to poszukaj, jest nawet artykuł o tym jak zmienić hasło komukolwiek przez phpmyadmina.
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

bryn1u
czarny_ napisał/a:
Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi ? Jak stronka dostępna pod innym adresem ?

Z tego wynika że na serwerze masz pogrzebany index.php i włączone prace serwisowe w PA Fusiona. Więc gdzie tu problem OVH ?

Masz dostęp do bazy danych i FTP ? Jeśli tak to poszukaj, jest nawet artykuł o tym jak zmienić hasło komukolwiek przez phpmyadmina.

Hmm szukalem tego artykulu nie znalazlem czy moglbys mi podac link ?
Przeczytalem wszystki FAQ na tej stronie , jedynie co wyczytalem jak zmienic pass admina ale jak jest mozliwosc wejscia na www .

Przeczytalem tez poradnik a dokladnie kurs.php-fusiona i nic nie znalazlem oprocz opisu
do podstaw zarzadzania fusionem ...

Dalej jestem w martwym punkcie . HELP !

P.S mam dostep do FTP

czarny_
bry1nu napisał :
P.S mam dostep do FTP

Nadpisz index.php
Bo po odpaleniu np. news.php włączają się prawidłowo prace na serwerze.

Hmm szukalem tego artykulu nie znalazlem czy moglbys mi podac link ?
Przeczytalem wszystki FAQ na tej stronie , jedynie co wyczytalem jak zmienic pass admina ale jak jest mozliwosc wejscia na www .

Przeczytalem tez poradnik a dokladnie kurs.php-fusiona i nic nie znalazlem oprocz opisu
do podstaw zarzadzania fusionem ...

A TO ?

bryn1u
No az mi sie glupio zrobilio ze znalales ten post. Podmienilem index.php , sciagnolem z archiwum ta sama werjse i wkleilem index.php odziwo to samo dalej biala czysta strona jakby ktos domestosem polal monitor Sad( . Nie mam pojecia co czynic ? Z gory dzieki za pomoc . Mam nadzieje ze ktos pomoze

Piotrroger
W takim razie edytuj plik index.php, usuń wszystko co tam się znajduje i wklej ten kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
bryn1u
Super teraz dziala , ale znow nie dziala zalogowalem sie do menagera zmienilem pass zeby miec dostep do phpmyAdmin i tu po odswiezeniu swojej strony .

Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'UNKNOWN_USER'@'localhost' (using password: NO)

a dla mojastrona.ovh.org/phpmyAdmin

Błąd
#1045 - Access denied for user 'b333y'@'localhost' (using password: YES)

Lawina problemow czy ktos ja powstrzyma ?
Edytowane przez bryn1u dnia 07.09.2007 18:42:06

czarny_
bry1nu napisał :
Lawina problemow czy ktos ja powstrzyma ?

Skoro zmieniłeś hasło do phpmyadmina zmień je teraz w config.php na serwerze.

I zacznij szukać a nie tylko lawina i Sad !

bryn1u
To fakt zwracam honor , zapomialem zmienic no coz stronka dziala dalej co prawda jest :Poradnik

Construction! Portal w Przebudowie!