Zobacz temat
Kilka pytań
|
|
ptak |
Dodany dnia 07.06.2005 16:08:04
|
Przedszkolak Postów: 12 Data rejestracji: 26.05.2005 19:41 |
Mam kilka pytań do Was. 1. Jak zrobić tą grafikę w pasku navigacji np . tak jak jest Strona Głowna i obok domek 9 i jak zrobic odstępy między działami)? 2. Jak zrobić zamknięte działy np. download tylko dla zarejestrowanych i żeby był ten krzyżyk czerwony?? 3. Czy mody Stronę dla Was tworzą będzie działał pod wersja 6.00 czy trzeba go jakoś przerobic?? 4. Tak samo z modem Ostatio Widziani jak dodaje nowy panel i wlącxzam go to sa jakieś błędy to czy to jest jakiś błąd skryptu czy pod wersje 6.00 trzeba inny mod? To narazie tylko jak cos jeszcze przyjdzie mi do głowy to napisze PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 21:55:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
darkol |
Dodany dnia 08.06.2005 15:52:40
|
Przedszkolak Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
Odnośnie 3: To trzeba nieco je zmodyfikować aby mogły działać pod v.6, ja już tak zrobiłem z button panel (przewijane buttony), i walczę z innymi. Odnośnie 4: To "Ostatnio widziani" jest dostępna jako infusion na stronie PHP Fusion Mods http://phpfusion-... pod nazwą: Last Seen Users Panel (brak polskiego langa) ja już na własne potrzeby go przerobiłem (mało z tym było problemu) niżej podaję jego kod, który jest już tak zrobiony, aby wyswietlane były ikonki, tak jak w v.5xx (online i offline): |
|
Przejdź do forum: |