Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam, mam problem z forum i shotboxem. Zamiast normalnego tekstu wyskakuje mi takie coś:
****N****i****e****c****h**** ****k****a****ż****d****y**** ****k****t****o**** ****c****h****c****e**** ****n****a****m**** ****d****o****r****a****d****z****i****ć**** ****i**** ****p****o****d****z****i****e****l****i****ć**** ****s****i****e**** ****p****r****z****e****m****y****ś****l****e****n****i****a****m****i**** ****d****o****t****y****c****z****ą****c****y****c****h**** ****s****t****r****o****n****k****i****
Tak samo wystakuje na forum i w shotboxie. Pomóżcie, o co tu może chodzic?
Już naprawiłęm ten błąd, chodziło o Cenzure, miałem ją włączoną. Po wyłączeniu wszystko działa już poprawnie. Ale czemu całe zdania uważało za niecenzurowane, tego to chyba sie nie dowiemy.
Miałem to samo na 5.01, na 5.00 cenzura działała jak należy... ale nie pytałem czemu, po prostu wyłączyłem cenzurę... u mnie to nieźle wyglądało:
C[cenzura]z[cenzura]e[cenzura]ś[cenzura]ć[cenzura]... bo tak sobie ustawiłem cenzurowanie... dziwne, sprawdzę czy to samo mam na 6.0.