Zobacz temat
Edycja profilu- nie zapisuje zmian
|
|
kalku |
Dodany dnia 17.11.2007 12:47:38
|
Przedszkolak Postów: 46 Data rejestracji: 01.11.2007 21:47 |
Użyłem szukajki nie znalazłem nic podobnego. Problem polega na tym, że niektórzy użytkownicy zgłaszają mi, że kiedy wypełniają pola w profilu, zmieniają hasło i klikają aktualizuj profil zmiany się nie zapisują. Sprawdziłem z pozycji Super administratora cokolwiek zmieniłem zapisało się, założyłem dwa różne konta żeby sprawdzić dokonywałem zmian zapisywało się. W czym może być problem? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 16.01.2025 03:51:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 17.11.2007 14:02:39
|
Postów: 19885 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Probelem jest w userach A na powaznie, najlepiej zrobisz jak w profilu napiszesz im wszystko, co potrzebne, czyli: 1. Minimalna i maksymalna dlugosc nicka. 2. -||- || -||- dlugosc hasla. 3. Brak mozliwosci uzywania PL znakow w nazwie nicka i tresci hasla. 4. Haslo nie moze zawierac znakow specjalnych, przynajmniej w standardzie. 5. Zmieniajac w nicku litery male na duze i odwrotnie musi pierwsze zmienic jego tresc, czyli nie zmienia "misio" na "Misio", tylko pierwsze "misio" na "misio1", a nastepnie dopiero na "Misio". Poza tym odswiezenie strony rowniez nie zaszkodzi. Mysle, ze to wszyskie podstawowe bledy, ktore popelniaja uytkownicy Waszych stron Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |