Zobacz temat
Domyslnie zamkniety panel?
|
|
Bocian |
Dodany dnia 18.12.2007 18:04:06
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 19.08.2006 13:59 |
Witam, własnie zmieniłem sobie boczny panel tak, aby można go było zamknąć, (znaczy sie uzylem opensidex i closesidex) ale chciałbym jeszcze zeby był on domyślnie po otwarciu strony zamknięty. Ktoś wie jak to zrobić? PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 16.01.2025 09:07:05
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Piotrek |
Dodany dnia 18.12.2007 18:10:58
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
Następnym razem poszukaj proszę. Edytowane przez Piotrek dnia 18.12.2007 18:12:55 |
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 18.12.2007 18:32:28
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Piotrek i uważasz jeżeli on sam na to nie wpadł ani nie znalazł (bo nie szukał, to też o tym świadczy) to będzie wiedział co zrobić? Jak dla mnie nie... Sam ogólnie tego nie używam tak więc krótkie wyjaśnienie: Gdy chcesz by panel był automatycznie otwarty - dajesz zamiast "off" "on" Gdy chcesz by panel był auto. zamknięty - dajesz zamiast "on" to "off" Czasem musisz myśleć jak user a nie przez pryzmat tego, że to dla Ciebie oczywiste... ////////// Co do wypowiedzi poniżej: - Dałem tylko takie przypomnienie odnośnie tego, że dla nas wydają się takie rzeczy oczywiste, a nie dla każdego są tak więc powinno się to brać pod uwagę... W tym momencie to właśnie dano gotowca a nie wytłumaczono i o to chodzi // Uważam, że było to tak często omawiane, że nie ma sensu tego powtarzać, jeśli kolega będzie potrzebował wyjasnienia, również znajdzie je na forum. Mimo tego, dziękuje za wyjaśnienie, mi się już czasami nie chce pisać tego po raz kolejny. - Piotrek Edytowane przez Piotrek dnia 18.12.2007 22:04:17 |
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 18.12.2007 18:59:03
|
Bywalec Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
@MeTeo Dziękuję Ci za wytłumaczenie tej kwestii (on/off) do końca, jednak Twoje dodatkowe komentarze nie mają żadnego sensu. Przypominam Ci, że my tu nie pracujemy (a bynajmniej nie zarabiamy) i dobrowolnie staramy się jakoś to utrzymywać. Może źle to ująłem mówiąc o zarobkach, ale chodziło o to, że support to nasze hobby. Jedni mają mniej czasu, drudzy więcej, jedni pracują, drudzy się uczą. Dlatego nie mamy czasu na pisanie czegoś sto razy i podstawianie leniuchom pod nos gotowca. Udostępniamy forum (moim zdaniem obszerne) i szukajkę do niego, aby każdy mógł sobie poszukać tego czego potrzebuje. Dodatkowo jak każdy serwis mamy pewien regulamin. Wymaga on tylko poprawnego pisania po polsku, szukania, poprawnego nazywania tematów itp. W dzisiejszym świecie to chyba stanowczo za dużo. Zresztą na forum mogą pomagać wszyscy a nie tylko moderacja i administracja. My tak na prawdę jesteśmy od czegoś innego. Jesteś doświadczonym userem pod względem ilości postów bynajmniej i daty rejestracji, więc mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi. W ramach swojego usprawiedliwienia : piszę to tu, ponieważ chce, żeby było to widoczne dla wszystkich a nie tylko dla jednego usera, bo widzę parę osób, które nie wiedzą o co w tym wszystkim chodzi i mają do nas pretensję. Proszę już nie odpisywać na tego posta (nie robić zbędnego offtopa). Dziękuję. Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
Przejdź do forum: |