ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
"Wspomóż Mikołaja" - jak to zrobić?
polujacybizon
Witam serdecznie Wink
Bardzo mi się spodobał pomysł z akcja "Wspomóż Mikołaja" na Waszej stronie. Chciałbym podobna akcje przeprowadzić na mojej stronie. Pytanie brzmi: Jak wykonać taką stronę z lista wszystkich userów oraz żeby była możliwość wyboru. Zastanawiam się także co się dzieje po wybraniu osób i wysłaniu do was. Prosiłbym o pewną pomoc w tym temacie.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 21.12 - 20:42

Edytowane przez Milka dnia 21.12.2007 23:48:53

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.12.2024 10:50:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
czarny_
Zły dział. Proszę, czytaj ze zrozumieniem i zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz.

Modyfikacje Skryptów
Masz jakiś pomysł na modyfikację istniejących skryptów i ją wykonałeś? Napisz.

Edytowane przez Milka dnia 21.12.2007 23:49:06
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

Grzes
polujacybizon napisał/a:
Witam serdecznie Wink
Bardzo mi się spodobał pomysł z akcja "Wspomóż Mikołaja" na Waszej stronie. Chciałbym podobna akcje przeprowadzić na mojej stronie. Pytanie brzmi: Jak wykonać taką stronę z lista wszystkich userów oraz żeby była możliwość wyboru. Zastanawiam się także co się dzieje po wybraniu osób i wysłaniu do was. Prosiłbym o pewną pomoc w tym temacie.

Wybacz ale pisząc ten skrypt zależało mi na tym by akcja "Wspomóż Mikołaja - Wyślij upominek!" była możliwie unikalna. Nie chciałem by support wprowadził w życie 100-ną kopie tej samej akcji prowadzoną już na 99 innych witrynach Wink

Myślę że reszta ekipy nie będzie miała nic przeciw opublikowaniu tego kodu ale dopiero po świętach. Jeśli ktoś przygotuje Ci taki skrypt nie będę miał nic przeciw ale teraz nie opublikujemy tego co jest tutaj.

Aktualizacja:
Tak napisałem tego posta, ze mógłby ktoś wyciągnąć wniosek iż odwaliłem całą robotę. Ja tu tylko kilka linijek kodu napisałem - nawet pomysł nie był mój Wink
Edytowane przez Milka dnia 21.12.2007 23:49:16
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

Milka
polujacybizon napisał/a:
Witam serdecznie Wink
Bardzo mi się spodobał pomysł z akcja "Wspomóż Mikołaja" na Waszej stronie.

Cieszę się, że przypadł Ci pomysł do gustu. Mam nadzieję, że wziąłeś już udział w akcji i wysłałeś jakiś upominek choć jednemu Userowi Wink Ja nie mam nic przeciwko opublikowaniu kodu (prawa autorskie są Grzesia) i pomysłu, który był mój.
Edytowane przez Milka dnia 21.12.2007 23:49:25
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

polujacybizon
Milka napisał/a:
Mam nadzieję, że wziąłeś już udział w akcji i wysłałeś jakiś upominek choć jednemu Userowi Wink Ja nie mam nic przeciwko opublikowaniu kodu (prawa autorskie są Grzesia) i pomysłu, który był mój.

Jeśli byłaby taka możliwość to bardzo bym prosił ukazanie kodu tej o to akcji Smile Jeśli nie tu na forum to może na PW ? Gwarantuję, że nie będe go rozysyłał żadnej osobie. Chcę poprostu wprowadzić na mojej stronie taki o to miły akcent.

bartek124
Grzes napisał/a:
Myślę że reszta ekipy nie będzie miała nic przeciw opublikowaniu tego kodu ale dopiero po świętach. Jeśli ktoś przygotuje Ci taki skrypt nie będę miał nic przeciw ale teraz nie opublikujemy tego co jest tutaj.

Czy to Ci nic nie mówi?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
polujacybizon
Milka napisał/a:
Ja nie mam nic przeciwko opublikowaniu kodu (prawa autorskie są Grzesia) i pomysłu, który był mój.

Edytowane przez polujacybizon dnia 22.12.2007 17:55:15

Milka
polujacybizon napisał/a:
Jeśli byłaby taka możliwość to bardzo bym prosił ukazanie kodu tej o to akcji Smile Jeśli nie tu na forum to może na PW ? Gwarantuję, że nie będe go rozysyłał żadnej osobie. Chcę poprostu wprowadzić na mojej stronie taki o to miły akcent.

Tak jak Grześ napisał kilka postów wyżej - możliwość jest, ale dopiero po zakończeniu akcji na Supporcie - na razie chcemy, by pozostał to autorski kod wykorzystywany tylko przez Support.
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

szymon
A mi się wydaje, że ta modyfikacja nie powinna być udostępniona. Może zachęci to kogoś do pracy nad taka modyfikacją... nie może być tak, że zawsze będziemy o coś prosili.
Ale to moje skromne zdanieSmile
Pozdrawiam i WesołychWink

www.zloteskrzydlo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl