Zobacz temat
Prezentowanie większej liczby informacji ze świata PHP-FUSION
|
|
szymon |
Dodany dnia 25.12.2007 16:09:32
|
Bywalec Postów: 434 Pomógł: 20 Data rejestracji: 05.02.2006 21:20 |
Witajcie. Ostatnio przeglądam nasz kochany Support i brakuje mi informacji dotyczących naszego CMS'a. Kiedyś bodajże w newsach pisaliście o jakimś konkursie CMS. Nie widziałem tutaj jego wyników. Czy będą tutaj prezentowane jakieś postępy nad nową wersją fusina? Fakt, że takie coś jest na oficjalnej stronie - ale czemu nie zamieścić tego na nasz Support? Brakuje jakiś informacji nad planowanym rozwojem PHP-FUSION. PS.Pieka - rozumiem, że użytkownicy, a nawet ja, mogliby pomóc nad tym Serdecznie pozdrawiam, szymek PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 04:57:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Piotrek |
Dodany dnia 25.12.2007 16:35:54
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
szymon napisał/a: PS.Pieka - rozumiem, że użytkownicy, a nawet ja, mogliby pomóc nad tym Więc na co czekasz? Rzucasz jakieś projekty, może jakiś konkretny pomysł i podsyłasz. Edytowane przez Piotrek dnia 25.12.2007 16:36:16 |
|
|
Milka |
Dodany dnia 25.12.2007 17:04:09
|
Zaawansowany Postów: 1372 Pomógł: 5 Data rejestracji: 02.07.2006 16:56 |
szymon napisał/a: Witajcie. Ostatnio przeglądam nasz kochany Support i brakuje mi informacji dotyczących naszego CMS'a. Fakt, że takie coś jest na oficjalnej stronie - ale czemu nie zamieścić tego na nasz Support? Brakuje jakiś informacji nad planowanym rozwojem PHP-FUSION. PS.Pieka - rozumiem, że użytkownicy, a nawet ja, mogliby pomóc nad tym Kolego, nasza doba (doba Administratorów) ma tylko 24 godziny, a weź pod uwagę to, że każdy z nas ma swoje życie, a nie tylko Support. My, Administratorzy, Was nie ograniczamy, a wręcz przeciwnie, jesteśmy zadowoleni, gdy "rzucicie" jakimś ciekawym pomysłem. Zauważ, że próbujemy Was troszkę zaktywizować, ale chyba z marnym skutkiem. Myślisz, że po co organizowane są wszelkie konkursy, akcje? To wszystko jest dla Was, a nie dla nas. Chcemy, by było Wam tu dobrze i miło, jednakże mimo iż jest nas 7, to i tak nie starcza nam czasu na wszystko, biorąc pod uwagę to, że moderowanie forum spada głównie na nasze barki... Reasumując, jeśli masz chęć i czas to nic nie stoi na przeszkodzie, byś zrobił coś dla Supportu, ale oczywiście z głową i porządnie, a nie byle jak i na łapu capu, bo w końcu jesteśmy oficjalnym Supportem, a to zobowiązuje. Edytowane przez Milka dnia 25.12.2007 17:05:43 Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!
|
|
|
Grzes |
Dodany dnia 25.12.2007 17:32:19
|
Zaawansowany Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Chciałbym nawiązać do daty premiery. Oficjalne informacje dot. rozwoju v7 znajdują się tutaj: http://www.php-fu...icle_id=28 Jak widać są to informacje czyto techniczne. Jak dotąd nie były publikowane jakieś oficjalne informacje dot. ewentualnej budowy v7. Dodam, że to iż dysponujemy informacjami z dev.php-fusion.co.uk nie upowaznia nas do udzielania jakichkolwiek informacji poza oficjalnymi. Reasumując nie mamy o czym informować na ten moment. Prace trwają PS.Pieka - rozumiem, że użytkownicy, a nawet ja, mogliby pomóc nad tymsmiley Już sama informacja o jakimś zdarzeniu jest bardzo pomocna. Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie
|
|
Przejdź do forum: |