ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Galeria - nie chce wyświetlać zdjęć
horcyk
W galerii którą chcę zrobić na stronie www.fcjastrzebia.... - nie chce wyświetlać mi zdjęć i nie wiem co jest grane. Robiłem wszystko jak jest napisane w instrukcjach instalacji. Po wejściu do galerii wyświetla miniaturkę albumu który się yam znajduje ale gdy wejdę do albumu nie wyświetla zdjęcia które się tam znajduje (na razie jest tylko jedno, ale próbowałem z większą liczbą i też nic z tego.

Jeśli ktoś wie czym to może być spowodowane proszę niech tu napisze. Osobiście uważam że może to wina serwera, bo już kiedyś miałem stronkę w PHP-Fusion na innym i galeria działała.

http://harafdamian.pl/
Wścibski Gość
Dodany dnia 16.01.2025 11:06:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Opis dokładniej ten problem. Czy jak dodajesz zdjęcie do się nic nie dzieje czy wywawla jakichś błąd?

Wejdź do folderu images/photoalbum
i powiedz czy masz tam strukturę katalogów album_x czy odrazu pliki i czy istnieją tam pliki ***_t1.jpg gdzie *** to nazwa zdjęcia.

PS. A gdzie stopka na twojej stronie?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Pieka
Przeczytaj temat Fusion na strefa.pl??, ktory mysle, ze wiele Ci wyjasni.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
horcyk
Jak wchodzę do folderu /images/photoalbum/ mam photoalbum/album_1/ - a w nim kielce_t1.jpg (miniaturka) kielce.jpg (zdjęcie w odpowiednich wymiarach).

A problem polega na tym, że jak wejdę do albumu w galerii nie wyświetla mi miniaturki zdjęcia ani samego zdjęcia. Zamiast obrazka miniaturki mam sam napis(link) kielce_t1.jpg, klikając w niego zamiast zdjęcia pojawia się sam czarny obraz.

Próbowałem też w oknie przeglądarki wpisać bezpośredni adres do zdjęcia ale wyskakuje mi taki komunikat.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Błędy w code! - Milka
Edytowane przez Pieka dnia 26.12.2007 21:35:10

http://harafdamian.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl