ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmiana grupy moderatorzy na grupę przyjaciele w dodatku Wob_team
decymka
Zainstalowałam sobie Wob_team i wszystko jest ok. Jednak chciałabym zamiast grupy moderatorów chciałabym mieć grupę przyjaciele. Czy jest to możliwe? Czy ktoś mógłby mi pomóc w modyfikacji tego dodatku?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Piotrek 26.12 - 19:45
  2. Zmiana nazwy tematu - Pieka 26.12 - 21:21
  3. Odświeżenie Tematu - bartek124 30.12 - 10:48

Edytowane przez decymka dnia 28.12.2007 15:33:56

nauczycieleprzedszkola.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 23.12.2024 11:43:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie będę modyfikował, jednak dla każdego potencjalnego modyfikatora Twoje info jest zbyt lakoniczne.
Jacy przyjaciele?
grupa stworzona i dodani do niej użytkownicy?
freundschaftssystem?
budy system? a może jeszcze jakiś inny-znam kilka.
A co do modyfikacji to oryginał jest znakomitym wzorem należy jedynie z tabeli forumowej przejść na tą jakiej używasz dla przyjaciół.
I tyle.

wlodekp.europa.pl
decymka
wlodekp napisał/a:
A co do modyfikacji to oryginał jest znakomitym wzorem należy jedynie z tabeli forumowej przejść na tą jakiej używasz dla przyjaciół.
I tyle.

Właśnie o tym myślałam, ale niestety nie wiem jak to zrobić.

A ja i każdy inny skąd niby ma to wiedzieć skoro nie udzieliłaś odpowiedzi w temacie powiązania JAKICH PRZYJACIÓŁ
Na mojej stronie lewa nawigacja jest Team, gdzie bawiąc się tym w innym temacie mam tą samą osobę jako moderatora i administratora czego np nie ma w oryginale.

wlodekp.europa.pl
decymka
Przyjaciół "wzięłam" z - Zarządzanie stroną - Grupy użytkowników. Stworzyłam tu grupę przyjaciele i dodałam kilka osób. Teraz chciałabym aby zamiast moderatorów wyświetlali się właśnie przyjaciele.
Byłam u Ciebie na stronie i widziałam ten dodatek. Chcę tak jak jest w oryginale jednak z tą małą zmianą.
Ponawiam swoją prośbę.
Próbowałam się bawić plikiem index.php w Wod_Team, ale niestety jestem za cienka w php. Gdyby to było w html to być może bym sobie poradziła.
Edytowane przez decymka dnia 30.12.2007 10:24:38

karoladam
decymka napisał/a:
Przyjaciół "wzięłam" z - Zarządzanie stroną - Grupy użytkowników. Stworzyłam tu grupę przyjaciele i dodałam kilka osób. Teraz chciałabym aby zamiast moderatorów wyświetlali się właśnie przyjaciele.
Byłam u Ciebie na stronie i widziałam ten dodatek. Chcę tak jak jest w oryginale jednak z tą małą zmianą.
Ponawiam swoją prośbę.
Próbowałam się bawić plikiem index.php w Wod_Team, ale niestety jestem za cienka w php. Gdyby to było w html to być może bym sobie poradziła.

Witam ja też bym chciał umieścić ten dodatek na mojej stronie, ale nie jest mi potrzebna opcja 'moderatorzy' czy nie można by było z czytać wszystkich użytkowników lub stworzonej grupy osób. I gdzie można by zmienić. PILNE

http://www.ronband.ovh.org/
bielik01
Także dołączam się do problemu
Czy dałoby radę, aby zamiast Moderatorów byli wyświetlani członkowie określonej grupy?

ostry2006
W Imieniu Użytkowników Którzy chcą zmienić sobie Moderatorów na Inną grupę Prosze o wskazówki jak to zrobić ! Smile

www.ligaformuly.lua.pl
A Ty czytasz forum to popatrz post DZISIAJ redakcja i prace dla Was, nie czytających KOLEGI bartek124

wlodekp.europa.pl
ostry2006
A czy Mod Redakcja i Mod Wob Team to to samo ?? Shock Co ?? Bo ja w to wątpię !!
Edytowane przez Milka dnia 13.01.2008 23:17:03

www.ligaformuly.lua.pl
Dotyczy tego samego i redakcja jest naszej rodzimej produkcji więc i o wsparcie łatwiej i to jeden plik team2.php z laba.
A chcesz wskazówek to tutaj np grupy id forum zapis pole forum_moderators 1.2.3.4 itd
users_grup nr grupy id zapis .1.2.3 itd zauważ dodatkowo pierwsza kropka
1 wskazówka usunięcie 1kropki użyj funkcji strpos
2 wskazówka rozbicie do tablicy po kropkach użyj funkcji explode
3 wskazówka przeszukanie tablicy po wartościach użyj pętli foreach w powiązaniu z keys i warunkiem if nr id już bez kropki.
Radzę więc skorzystać z gotowca bartka124, no chyba, że dasz radę podmienić moderatora na grupę według wskazówek, bo inaczej tu się nie da tam to jest inna bajka.
Edytowane przez wlodekp dnia 13.01.2008 22:11:36

wlodekp.europa.pl
bielik01
Eee... Można po polsku?
Albo troszkę prościej to wytłumaczyć?
Edytowane przez Milka dnia 14.01.2008 21:38:02

ostry2006
Mi to zaczyna wychodzić jutro umieszczę jak będę miał czas Smile

www.ligaformuly.lua.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl