Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
witam
po przeniesieniu fusio na inny serwer pojawia mi się kilka błędó, m. in.
1) po zakończonej pomyślnie rejestracji
Notice: Undefined variable: error in G:\www\www\szpiegi\register.php on line 109
dodam że wszystko jest ok, user zostaje dodany, można się zalogować
2) po wejściu w album foto w panelu admina:
Obrazy:
Notice: Use of undefined constant album_image_w - assumed 'album_image_w' in G:\www\www\szpiegi\administration\photoalbums.php on line 150
Notice: Use of undefined constant album_image_h - assumed 'album_image_h' in G:\www\www\szpiegi\administration\photoalbums.php on line 150
3) po wejściu w PM:
Notice: Undefined variable: cnt_total in G:\www\www\szpiegi\messages.php on line 650
wszystko z pozoru działa ale są takie brzydkie błędy, z pewnością nie wszystkie wymieniłem ale podejzewam że źródłem ich może być jakaś jedna głupia drobnostka. poszę o odpowiedź jeśli ktoś się spotkał z czymś takim, z góry dziękuję i pozdrawiam
adres fktycznie przeoczyłem i zostawiłem stary, jednak to nie powód, no przepatrze jeszcze to php.ini i może coś zmienie jak znajde, brzydkie te noticy choc mże nie groźne