ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Strona Sie nie wyświetla
szer
Strona mi się nie wyświetla. Nie wiem co się stało. Wysyłałem pliki na ftp'a i mi strona siadła. Wymieniam teraz wszystke pliki i dalej nie chce chodzic. Poprostu sie nie wyswietla. Co może z nią być??

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 01:36:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
Chodzi o stronę szer.7u.pl?
Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/e/m/s/emszer/htdocs/fusion/subheader.php on line 28

Fatal error: Call to undefined function: openside() in /data/members/free/tripod/uk/e/m/s/emszer/htdocs/fusion/infusions/navigation_panel/navigation_panel.php on line 14

To nie strona się zepsuła, po prostu musiałeś mocno namieszać... Jakie pliki edytowałeś?
working

szer
No własnie nie o tą mi chodzi. Strone mam na innym darmowym POLSKIM serwerze. Dosyć dobrym Zero reklam itd. I kiedy wrzucałem pliki z infusionów na stronke to je zainstalowałem. Weszłem jeszcze phpMyAdmina. Przyokazji zmieniłem nazwy zainstalowanych infusionów. Chce wejść na strone i nic. Nie wiem co jest.

A teraz już kończe wysyłac całą partie plików. Jesli to nie pomoże to nie wiem:/
Edytowane przez szer dnia 06.07.2005 14:42:30

Shaolin
Podaj adres strony... Tak wogóle to bardzo prawdopodobne, że zepsułeś coś przez phpMyAdmina :/.
working

szer
Ech teraz to całkowicie siadła. Wogóle sie nie wyświetla. w phpMyAdminie poznikały mi tabele a pliki ze strony też mi dziwnie ubywaja

Alarmus
w phpMyAdminie poznikały mi tabele a pliki ze strony też mi dziwnie ubywaja
Haha nie ma to jak strona na DARMOWYM serwerze.

http://gadu.ok.9x.pl
Martinez
Haha nie ma to jak strona na DARMOWYM serwerze.

Mam to samo co muj kuzyn tą samą skórkę i te same infosiony i mi działa poprawnie. To nie wina serwera !

szer
Serwer był dosyć dobry. Na niego nie narzekałem. Możliwe że ja coś mam źle z przegladarką. Często długo mi się ładują wszystkie strony z PHP-Fusion :/

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl