Zobacz temat
Prośba do szpeców :)
|
|
MC |
Dodany dnia 14.07.2005 02:39:58
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 31.05.2005 23:30 |
Witam wsyzstkich userów owego forum! Mam bojowe zadanie dla osób które poświęcą mi trochę czasu i pomoga mi to wykonać, a mianowicie: Moja witryna jest o tematyce harcerskiej. Chciałbym wykonać następującą rzecz którą każdy nowo rejestrujący się użytkownik na mojej witrynie będzie musiał wykonać i to OBOWIĄZKOWO podczas rejestracji (rejestracja bez wysyłania linka potwierdzającego): 1. Stworzyć coś w stylu formularza gdzie użytkownik bedzie musiał: 1) Wystukać na klawiaturze i wpisać w polu (typ pola: TEXT BOX) a) Imię i Nazwisko (np. Jan Kowalski) b) Przydział służbowy (111 DH im. J. Drewniaka) c) Funkcja (np. Drużynowy) d) Hufiec (np. Ruda Śląska) 2) Wybrał z listy (typ pola: LIST BOX) a) Stopień harcerski (np. wywiadowca, odkrywca itp) b) Stopień instruktorski (np. przewodnik, harcmistrz itp.) 3) Wszystkie dane które by wpisywał bądź wybierał z listy automatycznie DODAWANE BY BYŁY do pola PODPIS (syngatura) W praktyce wyglądało by to tak: Rejestrujący oprócz pól Nick Hasło potwierdzenie hasła itp Wypełnił by i wybrał pola: a) Imię i nazwisko: Jan Kowalski b) Hufiec: Ruda Śląska c) Przydział służbowy: 111 DH im. J. Drewniaka d) Pełniona Funkcja: zastępowy e) Stopień Instruktorski: Przewodnik skrót pwd f) Stopień Harcerski: Wywiadowca skrót wyw Kiedy to już rejestrujący wykona w/w zadanie to w polu podpis Chciaałbym aby pojawił się 3 wersowy podpis o składni: pwd. Jan Kowalski wyw. zastępowy, 111 DH im. J. Drewniaka Hufiec Ruda Śląska Znaki i słowo na niebiesko pojawiałyby się nie zależnie od tego co użytkownik wpisze (nie ma na to wpływu) Pewnie zapytacie czemu tyle kombinowania? Ano po to zeby każdy rejestrujący się gośc miał w forum identyczny składniowo podpis żeby nikt się nie wybijał spośród reszty. Oprócz tego chciałbym aby pola te były OBOWIĄZKOWE do wypełnienia i rejestracja nie powiedzie się bez wypełnienia tych pól Oczywiście nazwy stopni harcerskich i instruktorskich sam se je dopisze na liście do wyboru ale ważne było że w podpisie wyświetli się skrót tego stopnia bądż NIC (w przypadku jego braku) Za wszelką pomoc z Góry WIELKIE ALE TO WIELKIE DZIĘKI Pozdrawiam P.S. Może ktoś mi pomorze Such a life Such a death
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 02:34:40
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
zer0 |
Dodany dnia 14.07.2005 08:44:54
|
Bywalec Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Robie podobnego Infusion na zamówienie, a jak skończę, to mogę Ci go udostępnić. Jest w nim możliwość uzupełniania danych osobowych użytkowników, możliwość edycji tych danych przez userwów. Dodatkowo mogą oni zostawiać inne informacje.. Jeśli chodzi o podpis na Forum, to jest to pikuś.. - ww.old PS. Powinienem skończyć za tydzień, więc możesz się odezwać do mnie.. www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
MC |
Dodany dnia 14.07.2005 23:41:38
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 31.05.2005 23:30 |
No to extra. A jednak są ludzie którzy służą pomocą. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością bo bardzo mi jest potrzebny taki system rejestracji. Pozdrawiam Such a life Such a death
|
|
Przejdź do forum: |