ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nieoficjalny serwis Eleonory Dziękiewicz
Piotrek
Witajcie Smile

Przedstawiam Wam ostatni projekt:

www.dziekiewicz.com - nieoficjalna strona Eleonory Dziekiewicz!

Prosze o oceny, nie narzekajcie na brak odwiedzin bo strona nowa Smile

Serdecznie też zapraszam do rejestracji! Wink

PW od moderatora:
  1. Odświeżenie Tematu - Milka 22.02 - 16:50
  2. Odświeżenie Tematu - Pieka 24.02 - 22:00

Edytowane przez Piotrek dnia 20.02.2008 22:33:13

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 23:37:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Logo to jakieś puste... Czegoś mi tutaj brakuje... Poza tym dość proste Wink

Panel wyników - zmieniasz grafikę ręcznie? No Piotruś proszę Cię Pfft

6/10

Piotrek
MeTeo napisał/a:
Logo to jakieś puste... Czegoś mi tutaj brakuje... Poza tym dość proste Wink

Panel wyników - zmieniasz grafikę ręcznie? No Piotruś proszę Cię Pfft

6/10

Masz na myślisz najblizszy ligowy mecz" w logo?

MeTeo
Tak, to właśnie mam na myśli Smile

Piotrek
MeTeo napisał/a:
Tak, to właśnie mam na myśli Smile

Tak mi jest najwygodniej Smile Chodzi o układ, szybko mi to idzie Wink Dzieki za opinię.

MeTeo
Wygodniej Ci zmieniać grafikę? Nie sądzę. Podobnie tabela ligowa Wink Jeżeli samemu prowadzisz to może i nie jest to problem lecz jak masz redaktorów to już jest pewna komplikacja Wink Sam wszystkie elementy na www staram się oskryptowywać Wink Tabele, wyniki... i jak najprościej Wink Trochę życia w to daj ;D Na logu 3 połączone obrazki przenikaniem w jeden z przeźroczystością, pod nią niebieskie tło, a na wierzchu efekt wektoru Wink Raczej skupiłbym się na samym łączeniu obrazów... Będzie bardziej efektowne Wink

Piotrek
MeTeo napisał/a:
Wygodniej Ci zmieniać grafikę? Nie sądzę. Podobnie tabela ligowa Wink Jeżeli samemu prowadzisz to może i nie jest to problem lecz jak masz redaktorów to już jest pewna komplikacja Wink Sam wszystkie elementy na www staram się oskryptowywać Wink Tabele, wyniki... i jak najprościej Wink Trochę życia w to daj ;D Na logu 3 połączone obrazki przenikaniem w jeden z przeźroczystością, pod nią niebieskie tło, a na wierzchu efekt wektoru Wink Raczej skupiłbym się na samym łączeniu obrazów... Będzie bardziej efektowne Wink

Na razie redaktorów brak, co do loga, jest to tymczasowe log, jakie będzie? Tego nie wiem, bo ja się grafiką nie zajmuję, a Gucio. Wink

EDIT!

Wprowadziłem trochę zmian. Smile
Edytowane przez Piotrek dnia 24.02.2008 21:58:46

MeTeo
O wiele lepiej teraz to wygląda ;D Proste aczkolwiek bardzo ładne logo Wink No i o to w tym chodzi Wink Wszystko ładnie tylko... Trochę pusto... Wszystko niebieskie i bez życia Wink Więcej grafik do newsów a nie tylko kategoria ;D

Dagobah
Jako, że dałeś stronę do oceny mogę ją skrytykować (choć nie powinienem) ;)

1. Środkowe trzy panele, tuż nad newsami nie są w jednej linii z bocznymi panelami - mnie osobiście to trochę drażni. Poprawienie tego to raczej nie byłby wielki problem, a strona trochę (wg. mnie) byłaby lepsza...

To chyba jedyny mankament jaki dostrzegłem - ogólnie strona bardzo schludna, ładna graficznie (choć prosta). Fajnie wyszło.

8/10

Piotrek
Dagobah napisał/a:
Jako, że dałeś stronę do oceny mogę ją skrytykować (choć nie powinienem) Wink

1. Środkowe trzy panele, tuż nad newsami nie są w jednej linii z bocznymi panelami - mnie osobiście to trochę drażni. Poprawienie tego to raczej nie byłby wielki problem, a strona trochę (wg. mnie) byłaby lepsza...

To chyba jedyny mankament jaki dostrzegłem - ogólnie strona bardzo schludna, ładna graficznie (choć prosta). Fajnie wyszło.

8/10

Szczerze? Też mnie to drażni, ale nie mogę sobie z tym poradzić, ale wezmę się za to. Ale to już nie w tym temacie o tym, dzięki za ocenę. Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl