ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Usunięcie kategori z Katalogu linków
Martinez
Witam i przepraszam że znów wam zawracam głowe ale ja se z tym nie umnie poradzim. Jak morzna usunąć kategorie linków, chodzi o to by urzytkownik po wejsciu na katalog strona nie mniał kategori linków tylko same linki ??

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 13:15:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
odrazu zrób link do podkategorii. Nie będziesz musiał robić cudów z Katalogiem Pfft

Martinez
hyh ja chce by było normalnie tylko bez kategori, by mozna było dodawać linki po wejściu w panel admina, wie ktoś jak tego dokonać ??
;]

szer
A do czego Ci takie coś?? Równie dobrze możesz zrobić jedną kategorie i tylko do niej wrzucać linki. Jako link do katalogu dajesz wtedy link do kategorii. I dodajesz normalnie w panelu admina linki PfftPfft

Martinez
Coś takiego jest mipoczebne do dzialu download, gdyby nie było kategori to pozmnieniał bym tebele i download było by piękne
;]

szer
dlaczego zawsze piszesz o downloadzie jako o czymś w rodzaju nijakim?? Mnie to wkurza. I po co przerabiać katalog stron na Download?? Katalog Stron to to samo co download tylko inne tabelki w bazie PfftPfft

Martinez
Kuzyn, jak tak to powiedz jak to zrobić ?? A pisze Downloandzie bo ztym mam problem zreszczą sam powiedziałeś

forum jest po to by pisać
PfftPfftPfft
;]

szer
I teraz nie wiem już o co Ci chodzi. Piszesz hieroglifami jak ci w egipcie

Martinez
Katalog linków bes kategori. Oto mi chodzi, jak umniesz to zrobic to powiedz jak albo porać jak
;]

szer
To już nie lepiej jak byś se sam kategorie wpisał w custom pages?? A potem linki do kategorii w download??

Martinez
chce też mnieć możliwosć dodawania ich po wejściu w panel admina. custom pages odpada !!
;]

szer
ech to ja sie poddaje. Żadko to mówie ale jestem za mądry na ciebie PfftPfft :]:]:]

Martinez
Co za skromność, by cie licho. Wracając do tematu, znajdzie siektoś kto mi pomoże ??
;]

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl