Zobacz temat
Firefox2, a logowanie do stron w PHP-FUSION
|
|
reys1 |
Dodany dnia 07.03.2008 10:27:40
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 25.02.2008 05:36 |
Przeczesałem już całe forum i nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu. Od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować w FF na żadną stronę wykonaną w PHP-Fusion. Po wpisaniu hasła i kliknięciu "LOGUJ" wyświetla się komunikat "Za chwilę nastąpi przekierowanie ..." i mam stronę główną, ale nie jestem zalogowany. W Operze i IE nie mam z tym problemu. Nie pomaga instalacja po raz kolejny Firefoxa, uruchamianie go w trybie awaryjnym, bez żadnych dodatków i z domyślnymi ustawieniami. Na inne konta w tej przeglądarce loguję się bez problemu. Antywirus nie sygnalizuje jakiegoś złośliwego oprogramowania, zresztą był zmieniany i wyłączany i nic nie pomogło. Czytałem "Pomoc" w FF, wysłałem nawet emaila, niestety, nie odpowiedzieli. Jest tam forum, lecz okropnie cienki jestem z angielskiego Czy ktoś spotkał się kiedyś z takim problemem? PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 02:04:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
rafnal |
Dodany dnia 07.03.2008 10:45:04
|
Początkujący Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
Witaj raczej nie powinno z tym być problemów w Firefox 2 sprawdź w ustawieniach czy masz włączone tzw. "Ciasteczka" (Cookie) jeśli masz wyłączone to włącz. Ja miałem taki problem z Firefox 3 teraz używam Navigatora i Safari w których nie mam z tym problemów polecam. pozdrawiam rafnal It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
|
bubutm |
Dodany dnia 07.03.2008 16:42:19
|
Przedszkolak Postów: 33 Data rejestracji: 01.05.2007 13:01 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Wiecie co mam podobny problem . Otóż jak się loguję na stronie raz mnie przeglądarki logują raz nie . To samo z wylogowaniem , nie chce mnie wylogować w ogóle . Dopiero po odświeżeniu strony jestem wylogowany przeglądałem pliki , nadpisywałem oryginalnymi i kicha . Może miał ktoś podobny problem ?
|
|
|
reys1 |
Dodany dnia 07.03.2008 17:51:58
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 25.02.2008 05:36 |
Już po problemie, właściwie dzięki rafnalowi, który skierował moja uwagę jeszcze raz na problem ciasteczek. Ciasteczka, owszem, miałem włączone, ale co z tego jak ktoś kiedyś na tym komputerze (a grasuje na nim 4 domowników) włączył w zakładce "Prywatność-> wyjątki" blokowanie www.php-fusion.pl. Odinstalowywanie i powtórne instalacje FF , czy uruchamianie w trybie awaryjnym (z domyślnymi ustawieniami) nie przynosiły poprawy, bo okazuje się, ze te dane FF są przechowywane w zupełnie innym folderze - folderze profilu, który się nie odinstalowuje razem z FF. Edytowane przez reys1 dnia 08.03.2008 02:59:48 |
|
|
rafnal |
Dodany dnia 07.03.2008 17:59:48
|
Początkujący Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
Cieszę się że częściowo mogłem pomóc. Polecam się na przyszłość
It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
Przejdź do forum: |