Zobacz temat
fusion_admin/news.php - nie wyswietla sie
|
|
Tomasz Berrard |
Dodany dnia 18.04.2008 10:03:29
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 18.04.2008 08:18 |
... Witam, zaczne od tego ze jestem tu nowy, nie jestem webmasterem, nie jestem programista lecz zajmuje sie sieciami komputerowymi lecz pech chcial ze moj pracodawca obarczyl mnie rowniez tematem strony internetowej. Do rzeczy. od jakiegos czasu nie mam dostepu do strony /fusion_admin/news.php i nie moge dodawac zadnych news. Prosze o sugestie co moglo sie stac i co moge zrobic. I bardzo prosze nie odsylajcie mnie do google lub FAQ ... mam bardzo zle doswiadczenia z innych forum gdzie kazdy zgrywal wazniaka zamiast pomoc ... licze ze tu jest inaczej Pozdrawiam Tomasz PW od moderatora:
Edytowane przez Tomasz Berrard dnia 18.04.2008 10:04:06 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 11:16:25
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 18.04.2008 10:20:36
|
Bywalec Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07 Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Podaj Adresik www :) będzie łatwiej i Podaj jaką wersje masz bo z tego co piszesz wnioskuje ze masz Bardzo stara wersje Pasz pełny dostęp do Panelu Admina ?? czy ktoś jeszcze zajmuje sie tą stroną ? Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać |
|
|
Grzes |
Dodany dnia 18.04.2008 10:38:02
|
Zaawansowany Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Dodam coś od siebie. Plik fusion_admin/news.php nie został przypadkiem nadpisany plikiem z jednej z najnowszych wersji fusiona? W nowych wersjach wprowadzono dodatkowe zabezpieczenie panelu administracyjnego (zmienna $aidlink). Nowy plik panelu admina nie będzie działał w starszej wersji. Masz dostęp do stron dodatkowych (informacyjnych)? Wklej tam coś takiego i kliknij podgląd: Wyświetli literki oddzielone kropkami. Jest wśród nich litera N? Jeśli nie masz dostępu do stron dodatkowych to przez phpmyadmina w tabeli users pole user_rights. Tam znajdziesz te literki. Swoją drogą czym objawia się nie działanie zarządzania newsami? Tak na marginesie zalecam aktualizację fusiona do najnowszej wersji. Szkoda by jakieś dziecko się włamało i wysprzątało stronę. Edytowane przez Grzes dnia 18.04.2008 10:38:53 Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie
|
|
|
Tomasz Berrard |
Dodany dnia 18.04.2008 11:46:27
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 18.04.2008 08:18 |
masz pełny dostęp do Panelu Admina ?? tak... jestem jedynym adminem ale mozliwe ze ktos mi sie dobral do konta - moj poprzednik Masz dostęp do stron dodatkowych (informacyjnych)? Wklej tam coś takiego i kliknij podgląd: wpisalem kod ktory podales a wynik masz ponizej Swoją drogą czym objawia się nie działanie zarządzania newsami? tym ze po kliknieciu na ikone NEWS nie odpala sie strona panelu administracyjnego umozliwiajaca dodanie news'a ak na marginesie zalecam aktualizację fusiona do najnowszej wersji. Szkoda by jakieś dziecko się włamało i wysprzątało stronę. pewnie tak ... ale na ta chwile musze sie uporac z tym problemem ... a do tego nie mam zielonego pojecia jak sie do sprawy zabrac. ok... moj plik news.php byl pusty .... jakis psikus. DJPromo mi poradzil zmiane wersji z 5 na wersje 6.01.14 bo widze ze 5 ma dziury ... zajme sie tym od poniedzialku. Dzieki za pomoc ... szczegolnie dla DJPromo - mam nadzieje ze jeszcze mi pomoze PW od moderatora:
Edytowane przez Tomasz Berrard dnia 18.04.2008 12:28:55 |
|
Przejdź do forum: |