ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmiana wyswietlania forum
kubaroo
Witam Was, mam pytanie na ktore nie znalazlem niestety odpowiedzi, co mam zrobic zeby moje forum wyswietlane bylo w nastepujacy sposob:

images30.fotosik.pl/222/da11f9d2bb0d350a.jpg

o co dokladnie mi chodzi to o to aby tematy kategorii byly umieszczone w jednej tabeli, nie wiem jak dokladnie mam to zrobic i czy jest to mozliwe w PHP-fusion, mam nadzieje ze nie bylo juz tego tematu, a jesli byl to z gory przepraszam za moja nieudolnosc w jego wyszukaniua, i z gory dziekuje za odpowiedz

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - slawekneo 30.05 - 01:32

nasze-wakefield.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 23.12.2024 01:37:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Jest możliwe. Tylko tamto na tym obrazku to są podkategorie, a nie tematy. Podstawowe forum PHP-Fusion nie obsługuje podkategorii.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
jantom
Interpunkcja nie boli... Zgadywanie, gdzie kończysz i zaczynasz kolejną myśl, przychodzi mi z trudem. Nawet soczysta k..., wykorzystywana w roli przecinka, zdecydowanie by mi w tym pomogła.

Czy chodzi Ci o to, żeby dane o ostatnim poście, liście postów etc. były w tej samej komórce tabeli, co nazwa kategorii?
Czy bardziej zależy Ci na tym, żeby nazwy tematów leciały ciurkiem, ew. strumieniowo (jeden za drugim), bez dodatkowych informacji o nich?
Edytowane przez jantom dnia 30.05.2008 08:38:58

http://jantom.info
kubaroo
Witam, wcześnie bartek wstajesz Smile
wiec jesli podstawowe forum nie obsluguje podkategorii, mógłbyś mi powiedzieć czy jest jakis mod do sciagniecia z gotowym, czy muszę kombinować
tak piotrek masz racje to nie jest forum z php-fusion tylko z phpbb a adres stronki to wakefield.pl
tak jantom chcialbym, aby wszystko bylo w jednej komorce, i nie wime jak mam to zrobic, probowalem cos pokombinowac ale nie wychodzilo Sad

dobra juz mam zainstalowalem fusion boarda i smiga jak .... mozna temacik zamknac dzieki chlopaki za pomocGrin
Edytowane przez kubaroo dnia 30.05.2008 11:17:30

nasze-wakefield.pl
GeryMan
Polecam FusionBoard v3 ten mod pomoże ci z SubKategoriami Smile

Używam to na www.funkytown.cba.pl Smile Wygląda jak VBulletin Smile Masz wygląd phpFusion i vBulletin oraz rangi, ostrzeżenia i medale

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - bartek124 29.08 - 15:56

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl