ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Firefox 3 - Pobijmy rekord Guinnessa!
Pieka
Zapewne część z Was już wie, że jutro odbędzie się światowy dzień pobierania najnowszej wersji rewelacyjnej przeglądarki, jaką niewątpliwie jest Firefox 3. W związku z tym zapraszam wszystkich do wsparcia akcji, a co za tym idzie, również rozwoju tego projektu. Cytuję za oficjalnym serwisem:

Pobij rekord Guinnessa - Wygodniej korzystaj ze stron WWW

Brzmi nieźle, prawda? Jedyne, co musisz zrobić, aby pomóc nam pobić rekord w liczbie pobrań programu komputerowego w ciągu 24 godzin, to pobrać Firefoksa 3 podczas Dnia Pobierania - nic więcej. Nie prosimy Cię o połknięcie miecza ani o utrzymanie 30 łyżeczek na twarzy, choć oczywiście byłoby super, gdyby Ci się udało.

Oficjalna data wydania Firefoksa 3 to 17 czerwca 2008. Dołącz do naszej społeczności deklarując udział.

Strona akcji: http://www.spread...rldrecord/

Dołączam się do akcji i zachęcam Was również do tego Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 22:11:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Jakoś nie do końca leży mi cała akcja, choć pod względem promocji przeglądarki to całkiem nieźle pomyślane - szumu już narobili, znacznie większego niż chociażby taki CD Projekt z premierą Wiedźmina w Polsce Wink

---
rewelacyjnej przeglądarki, jaką niewątpliwie jest Firefox 3
Czy ja wiem... Wink

http://jantom.info
Pieka
Operetke wolisz, wiem Wink Ale nie zmienia to faktu, ze FF jest jedna z najlepszych i najlepiej pomyslanych przegladarek. Aby dodac smaczku calej imprezie wstawilem w header banner FF3 DD Smile
No, teraz mozesz mnie juz z czystym sumieniem wyklnac Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Meelman
Zapisałem się już dawno, nawet ciekawy pomysł na reklamę nie? Jutro pobiorę o ile nie zapomnę Smile Ciekawe co szykuje nam firefox 3.

www.loong3d.pl
Pieka
Meelman napisał/a:
..Ciekawe co szykuje nam firefox 3.

Mysle, ze nie bedziesz zawiedziony Smile Zobacz z czego piszemy razem z Grzesiem Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Grzes
Dokładnie, korzystam z niego od wersji beta3. Pomimo wersji testowych nie miałem z nim problemów. Działa naprawdę przyzwoicie Smile
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif

ICEK
Ja tam też tylko ta przeglądarka. Jeszcze 3 nie widziałem Pfft Ale Opera mi nie przypadła do gustu a IE to moim zdaniem największy badziew jaki wyszedł a mimo wszystko korzysta z niego masa osób Smile

Tylko mi tu nie kłócić się o to która przeglądarka lepsza bo zacznę usuwać posty - grześ
Edytowane przez Grzes dnia 16.06.2008 18:48:39

www.modlinski.net
Marvin-Nekromanta
FF 3.0 Smile Dawno zapisałem się do akcji, a jutro na pewno pobiorę instalkę. Ciekawe kiedy FF 3.0 Final będzie w repo dla Ubuntu 8.04.

--------------------------------

Polska jest na II. miejscu pod względem deklaracji uczestnictwa w akcji Smile Przynajmniej coś...
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 16.06.2008 19:23:06

danX
Firefox jest dobry głownie dlatego że ma mase wtyczek i themów, lecz bardzo spowalniają one prace. Ja tam nie ściągne Firefoxa Grin, nie lubie za bardzo z niego korzystać. Wolę Operę...
Edytowane przez danX dnia 16.06.2008 19:25:02
...jeśli pomogłem kliknij pomógł! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

Pieka
Marvin-Nekromanta napisał/a:
..Ciekawe kiedy FF 3.0 Final będzie w repo dla Ubuntu 8.04...

Nie wiem, czy final, ale z oznaczeniem FF 3.0 jest juz od tygodnia Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
m_i_n
Jutro jest premiera wersji finalnej, wiec zapewno masz RC3, czyli ost. jaka wyszla Smile.

Ja tez sie juz doczekac nie moge. Testowalem RC2 i juz przebieram nogami Pfft

http://www.bbproject.net
jantom
Powinienem was wszystkich zebrać w jednym miejscu na godzinę przed premierą i wyciągnąć pudełkową wersję FF3 final. Tylko najpierw założę solidną zbroję płytową, to może chociaż członki będę miał w komplecie Wink

http://jantom.info
Grzes
To są wersje pudełkowe? Gdzie!? Gdzie!? Pfft

Aktualizacja:
Pobierajcie! Smile

Edytowane przez Grzes dnia 17.06.2008 20:24:09

jack1920
Takie pytanko czy po instalacji wszystkie zakładki mi zostaną??? bo nie hcce ich stracić ;/

[strona łamiąca licencję!]
Grzes
Menu zakładki->zarządzaj zakładkami. Wykonaj kopię zapasową dla pewności. Też czytałem ten komentarz na DP.
Ja ich nie straciłem.
Edytowane przez Grzes dnia 17.06.2008 20:22:28

JazOOn
Firefox rulez. Pytanie czy jest kompatybilnie wsteczny z v2 jeśli chodzi o wyświetlanie stronek Grin

EuGeN
JazOOn, na 99% jest.

Na dniach FF 3 w oficjalnym repo Ubu powinno wyjść, obecnie jest RC1 a światło dzienne ujrzała już finalna wersja Cool
Jestem ciekawy czy aktualizując FF w Ubuntu wspieramy projekt. (o ile się wyrobią z jego dodaniem do repo)
Edytowane przez EuGeN dnia 17.06.2008 22:07:30

eugenq.eu
slawekneo
Powiem wam, ze 3.0 jakos tak mi nie przypadla do gustu Grin

Pozdro!!

Pieka
Internet come back, wiec pobralim Grin Na FF3 pracuje od 3 tygodni, wiec juz nawet nie pamietam roznic Smile Tak, czy owak jestem bardziej zadowolony niz z wersji 2.

EuGeN napisał/a:
..Na dniach FF 3 w oficjalnym repo Ubu powinno wyjść, obecnie jest RC1 a światło dzienne ujrzała już finalna wersja Cool..

Sprawdzales dzisiaj? Wink

EuGeN napisał/a:
..Jestem ciekawy czy aktualizując FF w Ubuntu wspieramy projekt. (o ile się wyrobią z jego dodaniem do repo)

Nie, tylko sciagajac ze strony Mozilli.
Edytowane przez Pieka dnia 18.06.2008 10:13:54
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisał/a:
Internet come back, wiec pobralim Grin Na FF3 pracuje od 3 tygodni, wiec juz nawet nie pamietam roznic Smile Tak, czy owak jestem bardziej zadowolony niz z wersji 2.

Raczej nie da się zainstalować żeby mieć obie wersje. Tak bym wolał. Powiedz Przemku, czy na FF 3.0 zauważyłeś jakieś błędy wizualne na dotychczas odwiedzanych stronach?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl