Zobacz temat
Pliki CP
|
|
Patrickoo |
Dodany dnia 18.08.2005 12:09:48
|
Początkujący Postów: 121 Data rejestracji: 20.03.2005 15:21 |
Witam. Gdzie moge znalesc plik odpowiedzialny za teskt w CP. Chodzi mi oto ze chce spolszczyc go sobie. Obecnie mam po angielsku. Mi to osobiscie nie przeszkadza ale chcialbym wiedziec gdzie moge znalesc pliki odpowiedzialne za to. W CP obecnie mam np. "Panels" i chcialbym zmienic na Panele. Gdzie to moge znalesc ? W "locale" wszystko jest juz spolszczone i nie widzalem tego tam Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 07:27:29
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Wooya |
Dodany dnia 18.08.2005 12:27:03
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Patrickoo napisał/a: Witam. Gdzie moge znalesc plik odpowiedzialny za teskt w CP. Chodzi mi oto ze chce spolszczyc go sobie. Obecnie mam po angielsku. Mi to osobiscie nie przeszkadza ale chcialbym wiedziec gdzie moge znalesc pliki odpowiedzialne za to. W CP obecnie mam np. "Panels" i chcialbym zmienic na Panele. Gdzie to moge znalesc ? W "locale" wszystko jest juz spolszczone i nie widzalem tego tam Z gory dziekuje za pomoc. Wszystko wskazuje na to, ze zainstalowales PHP-Fusion w jezyku angielskim, tzn. ze nie wybrales polskiego przy instalacji. I stad ten problem. Wyjscia sa dwa: phpMyAdmin i reczna edycja tabeli fusion_admin lub instalacja od poczatku. ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
Patrickoo |
Dodany dnia 18.08.2005 12:29:00
|
Początkujący Postów: 121 Data rejestracji: 20.03.2005 15:21 |
Zrobilem Update z wersji 5.0. Tamta byla po polsku Wszystko jest po polsku na stronie. No wlasnie tyko CP jest po ang. Ale to moze nawet lepiej Pobawie sie jeszcze tabelkami, moze nie zepsuje czegos |
|
Przejdź do forum: |