Zobacz temat
Galeria, najpierw mod potem subkategorie i znikł mod
|
|
Jolka |
Dodany dnia 21.06.2008 15:33:15
|
Przedszkolak Postów: 25 Data rejestracji: 23.11.2007 15:50 |
Witam. Najpierw wczytałam sobie moda (ze strony http://www.php-fu...rowstart=0 ) i było dobrze i ładnie, Potem potrzebowałam pod-kategorie w albumie. Zrobiłam. W efekcie mam podkategorie, ale nie mam efektu wyświetlania zdjęć z tego moda. Czy da się (pewnie tak, z tego co widziałam na stronie) połączyć jedno z drugim? Jak to zrobić? Żeby były i pod-kategorie i żeby sprawnie działał ten mod ? Teraz po kliknięciu w zdjęcie otwiera mi się zwykłe dodatkowe okno i małe, że trzeba przewijać, by zobaczyć zdjęcie. :/ Ps. Nadpisałam plik photogallery.php z sub categorii plikiem z moda, efekty wyświetlania wróciły, ale znikły pod-kategorie albumów. Tzn. w PA/galeria mam opcję "Sub Category of:" ale obojętnie co i jak bym wstawiała, tworzą się dwa lub więcej niezależne albumy, a nie albumy w albumie. Co tu pozmieniać, by i jedno i drugie działało ? Ps. Kombinuję i zmieniam, ale mam albo jedno albo drugie. Znalazłam tu na for kilka postów poruszających ten temat = połączenia tych dwóch rzeczy, ale w żadnym nie ma odpowiedzi jak to zrobić. Czy w ogóle jest to gdzieś tu opisane, czy jeszcze nie ma ogólno-dostępnego rozwiązania? Edytowane przez Jolka dnia 22.06.2008 00:22:45 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 19:21:48
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |