ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
stat.pl
kidler
Witam. Mam statystyki w serwisie stat.pl i nie wiem gdzie mam umieścić kody:
- do podstron
- do strony głównej
Moze mi ktoś powiedzieć??

www.smsik.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 13:15:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Do strony glownej wstaw w ustawieniach strony.
Panel Admina=>Zarzadzanie Strona=>Glowne Ustawienia=>Stopka Strony.
Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
Pieka napisał/a:
Do strony glownej wstaw w ustawieniach strony.
Panel Admina=>Zarzadzanie Strona=>Glowne Ustawienia=>Stopka Strony.
Smile

Lub stworzyc nowy panel...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

kidler
Woooya - nie bardzo rozumiem jak stworzyć nowy panel, nie wiem o co ci chodzi. Możesz wyjaśnić?

www.smsik.info
as
kidler napisał/a:
Woooya - nie bardzo rozumiem jak stworzyć nowy panel, nie wiem o co ci chodzi. Możesz wyjaśnić?

kidler - Postów: 31... i kidler nie wie co to jest stworzyć nowy panel. kidler nie wie, że należy wejść do Panelu Admina i wybrać opcję Panele, a następnie na dole nowo otwartego okna wybrać opcję Dodaj Nowy Panel. kidler nie wie, że panel należy nazwać np. Statystyka, a jako Zawartość Panelu wkleić np. poniższy kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

kidler nie wie również, że po zapisaniu takiego panelu należy w oknie Panele, kliknąć na knefel F5 aby odświeżyć widok, odszukać pozycję Statystyka i włączyć ten panel. O pozycjonowaniu panelu nic nie wspomnę, bo kidler o tym nie wie, więc ta informacje jest mu całkowicie niepotrzebna...

Dlaczego kidler, który buszuje na stronie Supportu od dnia 02.05.2005r. i widzi knefel z szukajką (a było w tym temacie już nie raz, nie dwa) o tym wszystkim nie wie ???... Na odpowiedzi czekam do dnia 25.08.2005r. - wśród uczestników quizu rozlosowane będą darmowe bilety wstępu na seans young woman from pipe (za ET v3.0)...

//Shaolin - a as nie wie, że trza wyłączyć emotki jak się umieszcza znaczniki code <lol>
BTW brawo - fajny post :]

Edytowane przez Shaolin dnia 19.08.2005 12:02:14
as

Pieka
@as - ja Ci raz cos zrobie Grin
Dosadniej juz tego zrobic nie mozna! Gratuluje pomyslowosci Pfft Wink
@Wooya - oczywiscie, ze mozna, ale zdecydowanie ciekawiej to wyglada na dole Grin
Polecam stopke.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kidler
@as - wiem już tylko ja używam zamiast stwiorzyć panel to ja mówię stworzyć blok menu
@pieka - w stopce to dobry pomysł, ale jak wstawić ten drugi kod tyko do strpny głównej?

www.smsik.info
Pieka
Wstaw do kodu news.php, o ile ta strona jest u Ciebie glowna?!
Edytowane przez Pieka dnia 19.08.2005 13:56:57
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kidler
Siema. Nie wiem jak dodać ten kod z stat.pl do news.php. Myślę, ze bedzie to gdzieś na dole dole więc podaję dolne news.php:

A tutaj mój kod ze stat.pl:

Proszę o wstawienie go odpowiednio. Z góry serdeczne dzięki...

Wstawiaj w code/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 19.08.2005 22:05:45

www.smsik.info
as
Powiedz mi kidler, dlaczego Ty ciśniesz się na statystyki prowadzone przez obce serwery a nie założysz własnych statystyk ?... Jest taki sprawdzony system statystyk o nazwie istats5, który ma tylko i wyłącznie same zalety. Opis instalacji jest tak prosty i mało skomplikowany jak budowa cepa. Jeśli chcesz to podeślę Ci ten system mailem wraz z małym opisem co i jak, a Ty tylko zadasz na forum pytanie... gdzie umieścić kod aby zliczał też podstrony ? (główną zlicza jak Balcerowicz), na które ja Ci nieodpowiem, bo sam niewiem. Ale to już pikuś... Admini się trochę zapocą, ale za to Ty będziesz miał satysfakcję z posiadania własnych statów.
as

kidler
Znam ten system statystyk, ale admin livenet.pl powiedział bym nie używał statysty, bo mam w cpanelu.

www.smsik.info
erdei
no kidler może mieć racji, jeśli ma w cpanelu, to jest ten sam server, na której ma swoją stronę SmileSmile

http://erdei.aplus.pl
kidler
Dobra wgralem te staystyki, a kod dałem po ?> Smile
Edytowane przez kidler dnia 19.08.2005 23:31:07

www.smsik.info
as
Ten Twój Admin z livnet.pl to jakiś superdżolero. W takim razie nich się też wypuczy trochę (wszak kasuje od Ciebie walutę) i niech Cię poprowadzi za rączkę z instalem kodu, który Ci podaje...
as

kidler
jeszcze sobie na forum odzielne statystyki wgrałem Smile

www.smsik.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl