Zobacz temat
logowanie z przekierowaniem do strony. prosze o pomoc
|
|
dodo |
Dodany dnia 26.08.2005 05:38:36
|
Przedszkolak Postów: 14 Data rejestracji: 26.08.2005 05:24 |
witam mam problem z przekierowaniem logowania. na mojej stronie: http://www.dodo.s.../index.php (forum jest rozciagniete na cala szerokosc, dlatego nie ma panelu logowania po boku). chce umiescic miedzy naglowkiem a forum poziomy panel logowania. wiem jak go fajnie poustawiac, skonfigurowac, fajnie to wyglad itp... ALE po nacisnieciu na "login" automatycznie przenosi mnie na strone glowna, a ja chce zeby wyswietlala sie strona forum, a po zalogowaniu ten standardowy panel "edytuj profil, widomosci, panel admina itp". problem polaga tylko i wylacznie na tym, gdzie i co mam zmienic/dodac, zeby przy logowaniu przez forum nie wywalalo mnie na strone glowna. ogolnie koncepcja jest banalna, tylko nie wiem, w ktorym pliku mam to ustawic (docelowa strone po zalogowania z forum) prosze o pomoc pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 13:25:41
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Wooya |
Dodany dnia 26.08.2005 06:59:13
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
W pliku setuser.php linie nr 20: zmien na: ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
dodo |
Dodany dnia 27.08.2005 15:48:45
|
Przedszkolak Postów: 14 Data rejestracji: 26.08.2005 05:24 |
czesc, dzieki za pomoc, ale jest jeszcze jedna sprawa. ja chce miec panel logowania na stronie glownej i na forum. i na forum jak klikne zaloguj, to dalej mnie wyrzuca na glowna, ale jak sie zaloguje na glownej i wejde na forum, klikne "wyloguj" to zostaje na forum... mozna to jakos zmienic? chodzi mi o to, zeby forum bylo w pewnym sensie "samodzielne", zeby mozna sie tam logowac i wylogowywac... |
|
Przejdź do forum: |