ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przewijające się bannery
diler007
Chciałbym zainstalować na swojej stronie infusion wyświetlający przewijające się bannnery w oddzielnym bloku, dokładnie taki, jaki znajduje się na tej stronie z lewej strony, nazwany "Współpraca"

Nie mogę go znaleźć w dziale download na tej stronie. Skąd mogę pobrać ten infusion?

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 13:10:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
diler007 napisał/a:
Chciałbym zainstalować na swojej stronie infusion wyświetlający przewijające się bannnery w oddzielnym bloku, dokładnie taki, jaki znajduje się na tej stronie z lewej strony, nazwany "Współpraca"

Nie mogę go znaleźć w dziale download na tej stronie. Skąd mogę pobrać ten infusion?

Masz tu moje rozwiazanie. Instalacja jak normalny infusion.
Wooya dodał/a następującą plik:
banners_panel[147].rar [28.02kB / 328 Pobrane]

... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Lappi
Kiedy wgrywam panel i "wrzucam banera" i w podglądzie bloku mam komunikat "No data for display in this panel." A wstawiałem baner, tylko w "Describe URL content" nic nie napisałem. Co tam się pisze? Czy to dla tego nie działa?

www.nbakingdom.prv.pl
JazOOn
Tam podajesz opis do stronki która zlinkowałeś...np. Strona Jadzi i Bogumiła Wink i jazda

Lappi
I nie działa. Wyskakuje komunikat, który napisałem w poście wyżej.

www.nbakingdom.prv.pl
Wooya
Lappi napisał/a:
Kiedy wgrywam panel i "wrzucam banera" i w podglądzie bloku mam komunikat "No data for display in this panel." A wstawiałem baner, tylko w "Describe URL content" nic nie napisałem. Co tam się pisze? Czy to dla tego nie działa?

Uuups. Mea culpa Smile To jest infusion takze dla mFusiona i zapomnialem dodac skryptu sprawdzajacego. Tutaj masz poprawiona wersje, ktora na pewno zadziala Grin
banners_panel[148].rar [28.18kB / 337 Pobrane]

koder_1.png

Lappi
To samo. Jak nie wieżycie to wejdzcie na www.nbakingdom.pr...
Teoretycznie wszystko ok, "instaluje" baner, wchodze w strone główną i "Brak zawartości dla tego panelu."

www.nbakingdom.prv.pl
Pieka
A ja widze dzialajaca reklame?! Fatamorgana? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Lappi
Nie... inny mod Wink ściągnąłem z jakiejś stronki

www.nbakingdom.prv.pl
crasch
hehe, coś mi sie wydaje że ten Wooyi który ci udostępnił bo pewnie go wogóle nie zainstalowałeś w dziale "Zarządzanie wtyczkami infusions". Smile

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Lappi
i tu się mylisz, mam zainstalowane dwie wtyczki z banerami

www.nbakingdom.prv.pl
diler007
Mam podobny problem, co Lappi. Wgrywam ten infusion, wstawiam odpowiedni panel na stronę, a w tym panelu wyświetla mi się "Brak zawartości dla tego panelu.", mimo, że w panelu admina dodałem odpowiednie bannery.

Mam jedno pytanie: co powinieniem wpisywać w polu "Kolejność bannera" przy dodawaniu bannera?
Edytowane przez diler007 dnia 28.08.2005 17:34:13

Pieka
diler007 napisał/a:
Mam podobny problem, co Lappi. Wgrywam ten infusion, wstawiam odpowiedni panel na stronę, a w tym panelu wyświetla mi się "Brak zawartości dla tego panelu.", mimo, że w panelu admina dodałem odpowiednie bannery.

Mam jedno pytanie: co powinieniem wpisywać w polu "Kolejność bannera" przy dodawaniu bannera?

Ten mod bedzie dostepny w Laboratorium za jakies 20 minut.
To po pierwsze.
Po drugie, w tym miejscu o ktore pytasz powinienes wpisac kolejnosc przewijajacych sie buttonow lub jesli zadowala Cie kolejne wstawianie, to pozostaw to miejsce bez zmian.
Edytowane przez Pieka dnia 28.08.2005 18:09:26
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
Poprawiony skrypt (chyba juz ostatnia poprawka Wink ) jest w zalaczniku. sprawdzilem pod fusionem 6 i chodzi.
banners_panel[149].rar [28.18kB / 314 Pobrane]

koder_1.png

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl