ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,323
Najnowszy użytkownik: EwelinaH

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
01.04.2020 19:00:55
W dziale sprawy wewnętrzne » PHP-Fusionpl jest przyklejony temat.

Giggsy
01.04.2020 14:45:45
Witam wszystkim, Życzę zdrowia wszystkim i mam pytanie: Czy mogę napisać posta w dziale: tylko o Extreme-Fushion, bo chciałem założyć temat, a nie mogę. Za odpowiedź z góry dzięki. Pozdraw

JazOOn
29.03.2020 00:14:13
Zdrowia!

EwelinaH
25.03.2020 07:47:09
witam :-)

jantom
22.03.2020 16:07:05
Starczy tej aktywności na dziś - 3 posty, jeszcze baza nie wyrobi Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Panel logowania oraz inne skrypty umieszczone w logo (header)
Taex
Działa Wink
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 04.04.2020 00:24:45
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
Mihau89
W mojej skórce Aris, header jest pokazywany w tle background, jaki kod dodać aby podłożyć grafike?
Theme.php:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Edytowane przez Mihau89 dnia 12.02.2012 20:22:25
 
Rafal111
Chciałem zrobić sobie animowane bannery w java. Czy da się to wstawić w panelu admina?
Przy okazji, czy jest jakaś instrukcja co i gdzie się robi bo na_razie poruszam się po ciemku Smile
z bannerem szukałem i da się wstawić w dwóch miejscach (trochę dziwne). Tylko jak dodam w opcji banner to jest wyśrodkowane, w tym drugim miejscu nie ma opcji center. Smile


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 14.06.2012 09:07

Edytowane przez Drecha dnia 14.06.2012 14:06:14
 
Behavior
Może temat nie bardzo mówi o co chodzi ale już wyjaśniam :

Mianowicie napisałem plik logowania by includowac go w headerze aczkolwiek cały czas mam błąd w jednej linijce i już dostaje szału bo nie rozumiem teraz o co chodzi :)

Moj plik login.php ten includowany:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP


A oto błąd jaki wyskakuje w includes/login.php :

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP


I dodatek w administration/errors.php :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP



PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 15.06.2012 14:53
  2. Ogólna uwaga - bogdan 15.06.2012 15:00

Edytowane przez Behavior dnia 16.06.2012 00:02:13
 
kotoski
Mam taki problem , panel logowania znajduje się nad moim logiem a chcę żeby sie znajdował po prawej stronie na logu .Screen:http://zapodaj.ne...aad803.jpg Adres mojej strony http://ligawakacy...




Zawartość pliku Theme.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez kotoski dnia 04.07.2012 13:52:08
 
zyb3usz
Witam!

Potrzebuję pomocy z podzieleniem nagłówka (tam gdzie znajduje się logo strony) na 3 części: prawa, środkowa, lewa.
Jaki pliki i skrypty za to odpowiadają oraz co muszę w nich zmienić ? Ma to wyglądać mniej więcej tak :
Oryginalnie:
zapodaj.net/images/c0c1c2b1e6cf8.jpg
Po zmianie:
zapodaj.net/images/8b593fbd5eb9c.jpg

Jak to wykonać ?
 
pawelek12611
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


A jak w tym kodzie dodać taką funkcje abym mógł go przesunąć w góre i w lewo?
 
kotoski
Nie wiem czy o to ci chodziło
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
pawelek12611
A czemu wszystkie które wklejam z tego tematu (panele logowania) dodają mi się zamiast na bannerze to w bannerze i ich nie widać. Dodam tylko, że główny banner mam dodany w PA->Zarządzanie Stroną->Bannery i w 1 link do bannera. Pomoże ktos?
 
kotoski
Spróbuj dodać baner w Ustawienia/Główne/Baner.
 
pawelek12611
Niestety nic nie dało, teraz np. dodało mi go nad bannerem;/
 
Dzalewa
Witam mam pewien mały problemik.

Dodaję do bannea w PA taki kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


W pliku theme tego skina daję
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Teraz mam takie pytanie jak umieściś logowanie żeby obok loga strony po prawej stronie było . Albo jak to zrobić inaczej. Chcę ściągnąć przykład z takiej stronki http://transferow...l/news.php.
Przegladałem również temat w forum http://www.php-fu...rowstart=0 jednak nadal bezskutecznie.


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 17.09.2012 19:18

Dajcie mi jeszcze jedna szanse!!
 
http://www.aiwar.vv.si
bogdan
Popatrz, ten kod Bartka -> http://www.php-fu...ost_103324, umieściłem w drugim polu banerów.
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:11:49
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
Dzalewa
A teraz to mam tak po lewej stronie w rogu mam "images/php-fusion-logo.png" --- Ten img używam do prac na serverze. A po prawej w rogu logowanie.

Nie wiem co z tym fantem mam zrobić a i dodam że mam jeszcze logo na dole. Proszę zobaczyć www.f1komputer.ug...
Dajcie mi jeszcze jedna szanse!!
 
http://www.aiwar.vv.si
bogdan
Powiedz mi po co Ty podajesz te linki?
Mam Ci zainstalować PHP-Fusion?
Już na PW Ci to pokazałem, a Ty dalej dodajesz.

Zainstalowałem specjalnie skórkę, dodałem kod do pola banerów i działa tak jak chcesz.
Strona pod podanym linkiem może się przycinać, bo coś kombinują na serwerze, więc masz tu screen.
img.liczniki.org/20120917/sc-1347904294.png
Nie mam pojęcia co masz tam nakombinowane, ale błąd jest gdzieś u Ciebie.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
Dzalewa
Nie wiem sam może w theme.php mam źle, jak masz w theme.php??
Edytowane przez bogdan dnia 17.09.2012 20:07:59
Dajcie mi jeszcze jedna szanse!!
 
http://www.aiwar.vv.si
bogdan
Tak dodałem:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


PS.
Staraj się pisać w miarę poprawnie, bo ciężko zrozumieć, a co za tym idzie będzie ciężko Ci pomóc.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
Dzalewa
Ok oto mi chodzi ale chciałbym żeby mi logo czytał header.png a nie php-fusion-logo.png
Dajcie mi jeszcze jedna szanse!!
 
http://www.aiwar.vv.si
bogdan
No to zmień na "header.png", tam gdzie masz ustawione logo.

Ja wysiadam, dwa dni wałkowania i dalej w pokrzywach. Grin
Może ktoś bardziej cierpliwy i z darem tłumaczenia Ci to wyłoży.
Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft
 
dysko-patia.eu
jery07
Witam-może ktoś wie jak wstawić(czy to możliwe) w bannerze zamiast stałego obrazka -przenikające lub zmieniające się obrazy-foto?


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 16.03.2013 13:10
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl