ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wylogowywanie-dziwne:/
Deathscythe
Problem wygląda następująco:
Loguję sie na swój site i wszystko jest ok zostaje przekirowany do strony głównej, ale jak już chcę gdzieś się stamąd ruszyć (załóżmy do artykułów) oczywiscie zostaje przeniesiony do wybranego linka, ale już wylogowany Frown. Nie wiem co jest tego przyczyną? Nie sądze by były to CHMODy. Dodam tylko, ze przenosiłem stronkę z innego server'a ale wszystko zrobiłem tak jak było trzeba (wszystkie pliki z FTP zostały zgrane baza danych wrzucona przez phpmyadmin do czystej bazy). Nie wiem jak to naprawić proszę o pomoc.....Sad
Let the nightmare begin!!!

Pierwsza oficjalna strona o Gundam Wing

[img]http://deathscythe27.w.interia.pl/b1.jpg[/img]

www.deathscythe.bobos.ca
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 13:35:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
korzystasz z adresu "roboczego" czy to jakiś alias?

crasch
Jeżeli z aliasa (tak jak napisał jej wielka wysokość JazOOn) to wejdź przez "oryginał" czyli taki który został ci przypisany podczas zakładania serwera. Ale najpierw usuń ze swojej przeglądarki pliki cookies wtedy będzie ok Smile.

Jak usunąć pliki cookies??

Internet Explorer:

Wejdź w Narzędzia/ Opcje internetowe i kliknij Usuń pliki cookies - gotowe.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Deathscythe
Wiem że z aliasami bywa problem więc ich nie używam. Usunięcie plików cookies nic nie dało nadal mogę sie swobodnie zalogować na stronkę, ale nigdzie nie mogę wejść (wybranie linku gdy jestem zalogowany = autowylogowanie ;/) dziwne....przeinstaluje stronke jeszcze raz, a jesli ktos wie jak mi pomoc niech napisze....

www.deathscythe.bobos.ca
Shaolin
Tylko ty masz ten problem? Bo jeśli tak, to prawdopodobnie coś jest nie tak z ustawieniami firewalla/przeglądarki.

working

JazOOn
hmm a może wyłączyć maskowanie trzeba? poszukaj na forum, gdziś już o tym pisałem...

Pieka
Nie, to nie jest wina maskowania, czy ciasteczek!
Cos takiego powoduje blad w bazie SQL.
Daniel, Ty miales dokladnie to samo!
Mysle, ze powinienes poszukac w phpMyAdminie.
Gdzies pewnie jest nadmiar danych?!
Ewentualnie wyczysc baze i wrzuc jeszcze raz z kopii.

P.S. Cos podobnego swego czasu powodowal jeden mod, ale nie pamietam ktory Sad
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
ale ja pamiętam Smile mod ostatnio widziani w połączeniu ze Strone dla was tworzą Smile w pewnych okolicznościach

Deathscythe
Przeinstalowałem całą stronę (od nowa wrzuciłem wszystko na FTP) oraz jeszcze raz wrzuciłem backup do bazy danych jednak wszystko jest tak samo ;/ w czym może leżec problem....jeżeli chodzi o ten nadmiar danych to jak go mogę wyłapać? Bo w sprawch mysql jestem zdeka zielony Pfft.

www.deathscythe.bobos.ca
Pieka
Musisz wejsc do phpMyAdmin, wejdz do bazy swojej strony i zobacz, czy po prawej stronie nie masz nadmiaru danych.
Mozesz tez sprobowac wrzucic starsza kopie bazy, bo obecna moze byc uszkodzona, a Ty robiwszy jej kopie i bedac zalogowanym tego nie zauwazyles.
Tak mial JazOOn.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Deathscythe
Nadmiaru danych nie ma, ale wygląda na to, że baza danych jest uszkodzona ;/ i będę musiał stronkę zrobić od nowa ;/ heh takie życie....no cóż to zabieram sie do roboty przy dobrych wiatrach za godzinkę odzyskam z 75% danych Grin, bo to jest niestety moja jedyna kopia bazy danych Sad

www.deathscythe.bobos.ca
Pieka
Dobra rada:
Wstawiaj kolejno tabele zaczynajac od users.
Zobaczysz kiedy zacznie wylogowywac. Warto sprawdzic, prawda? Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Deathscythe
Co do wstawiania tabel nie mam za bardzo czasu się w to bawić...poza tym doszedłem do jednej rzeczy. Gdy zainstluje od nowa (na czysto) php fusion 6.00.106 wszystko jest ok mogę się logować i jest igtes, ale jak zainstaluje extreme packa (też na czysto) jest ten sam problem z wylogowywaniem Frown. Nie mozliwe że jest błąd w plikach na ftp (dla upewnienia sciągnąłem jeszcze raz extreme packa). Pytaniem jest więc co powoduje, że świeżo zainstalowana baza ma błedy? Może powinien zmienić bazę danych? Czy ma może ktoś na zbyciu bazę danych? To poważne pytanie nie robię sobie jaj...;/ . Może ktoś zna stronkę gdzie mogę sobie hostnąć samą bazę danych? To bardzo ważne gdyż od tego zależą dalsze losy mojej strony Sad. Ewentualnie może ktoś mi polecić jakiś darmowy hosting z bazą mysql i działającym php fusionem....naprawdę nie wiem co mam robić Sad POMOCY!!!

www.deathscythe.bobos.ca
Pieka
TU znajdziesz zewnetrzna baze.
Pamietaj tylko, ze zamiast "localhost" wstawiasz sql1.badblock.com!
Poza tym rzucilbym haslo na Extreme, na temat swoich problemow z ich wersja Fusiona.
Edytowane przez Pieka dnia 12.09.2005 10:32:25
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl