ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zawodnik miesi?ca
maszol19
Obszuka?em kilka for, google, ale na chwil? obecn? nie spotka?em na swej drodze skryptu pt ' Zawodnik miesi?ca ', który wygl?da nast?puj?co - http://i37.tinypi...6bmxjt.png . Tu na forum tak?e nie spotka?em takiego skryptu, czy w ogóle jest dost?pny na chwil? obecn??

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 09.11 - 19:56

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 19:12:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kefirek
Chodzi ci mod gdzie dodajesz zawodników potem oni si? wy?wietlaj? w li?cie rozwijanej wybiera si? i g?osuje a potem pod koniec miesi?ca wy?wietla si? zawodnik miesi?ca ?

maszol19
Tak

kefirek
Zrobi?em tak jak chcia?e? czyli. W panelu admina mo?na dodawa? zawodników edytowa? i usuwa? oraz zobaczy? wyniki kto g?osowa? kiedy oraz jak zawodnik ma najwi?cej g?osów.
Instaluje si? jak normalny mod wrzucasz do katalogu infusions i instalujesz.
U?ytkownik mo?e glosowa? tylko raz w miesi?cu.
W za??czniku pliki instalacyjne

EDIT
Poprawione pliki
- Poprawiony b??d z wy?wietlaniem wyników
- Dodane g?osowanie dla go?ci
- Poprawiony panel z wynikami (doda?em link do g?osowania w panelu, zmiana wygl?du)
- Poprawione inne drobne b??dy

- Poprawiny b??d w pliku glosuj.php który powodowa? ze strona si? rozje?d?a?a.
- Poprawione wy?wietlanie o braku g?osów w pliku wyniki.
- Poprawiono g?osowanie przez co z rozpocz?ciem miesi?ca ka?dy mo?e od nowa g?osowa?.

kefirek dodał/a następującą plik:
zawodnik_panel.zip [9.19kB / 818 Pobrane]

Edytowane przez kefirek dnia 22.08.2009 10:55:17

LAbUdZiN
Podczas edycji zawodnika wyskakuje b??d:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Po dodaniu zawodników panel nie wy?wietla ich tylko jednego domy?lnego o nazwie "test".

www.takgramy.pl
kefirek
Wyra?nie napisa?em ?e panelu jeszcze nie zrobi?em. G?osowanie na zawodników odbywa si? poprzez adres twojastrona.pl/infusionszawodnik_panel/glosuj.php

Poza tym jest to wersja na php fusion 7 .

Wiadomo?? doklejona:
EDIT

Poprawi?em ten b??d i ju? nie powinno by? b??dów oraz zrobi?em ju? panel w za??czniku nowe plik.

Wiadomo?? doklejona:
Poprawi?em kodowanie i doda?em locale powinno wszystko dzia?a? jak trzeba.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:23:36

maszol19
Wszystko dzia?a tak jak powinno, WIELKIE dzi?kiSmile Pozdrawiam.

kefirek
Dziwi mnie tylko jedno wytyczk? zrobi?em na php fusion 7 a temat jest w dziale PHP-Fusion v5.00-v6.01 i piszesz ?e wtyczka ci dzia?a. Oznacz ?e musisz mie? php fusion 7 no chyba ?e si? myl?.
Edytowane przez kefirek dnia 09.11.2008 20:15:38

Pieka
kefirek napisa?/a:
Dziwi mi tylko jedno wytczk? zrobi?em na php fusion 7 a temat jest w dziale PHP-Fusion v5.00-v6.01 i piszesz ?e wtyczka ci dzia?a Oznacz ?e musisz mie? php fusion 7 no chyba ?e si? myl?.

Dobre, dobre Wink Tak, czy inaczej temat przenosze do v7.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
shaiboos
A czy da si? zmodyfikowa? infusiona, tak aby niezarejestrowani go?cie te? mogli g?osowa??

www.bialo-zieloni.pl
kefirek
Da si? ale wtedy mo?na by by?o g?osowa? codziennie a tak u?ytkownicy mog? glosowa? tylko raz w miesi?cu. Jakby mieli g?osowa? nie zarejestrowani to trzeba by by?o zapisywa? ip do bazy oraz tworzy? Cookie.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:21:58

piotrek1231
No tak, ale np. na stronie jest wy??czone logowanie i jest ona ogólnie dost?pna. Wtedy niestety nikt prócz admina nie b?dzie móg? g?osowa?.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:23:43

GTW
Dok?adnie piotrek1231.
Prosz? napiszcie co zrobi?, ?eby mogli g?osowa? go?cie.
Mi tam nie zalezy czy oddadz? g?os raz na miesi?c czy codziennie. Te? mam logowanie zablokowane.
Pozdrawiam
www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..."

BlockeR
Co? jest chyba nie tak z t? wtyczk?. Mo?na g?osowa? na kogo si? chce ale w zawodnik_panel/wynik.php jest napisany tylko 1 zawodnik i ma wszystkie g?osy, np oddano w sumie 6 g?osów, 3 na jednego zawodnika,2 na innego i 1 na jeszcze inneg, a jeden zawodnik zgardnia 6 g?osów.Na dodatek w PA jest wszystko ok, tam pokazuje prawid?owo, tylko dla wszystkich jest troche tak dziwnie.

GTW
Zauwa?y?em ten sam problem. By? te? inny "ból" a mianowicie gdy chcia?em zobaczy? wyniki to nie do??, ?e wy?wietla? si? tylko jeden zawodnik ze wszystkimi g?osami [w PA by?o ju? ok] to do tego tabela wyników [Tabelkownik] strasznie si? krzaczy?a i wyst?pi? jaki? b??d.

P.S.
Nied?ugo zostanie od nowa napisana ta wtyczka i je?li wszystko pójdzie tak jak nale?y zostanie ona tutaj wrzucona Smile

Pozdr.
www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..."

BlockeR
Tez mam tabelownik u siebie ale u mnie zaden problem nie wyskakuje. Ok czekam na update Smile
Edytowane przez Pieka dnia 25.11.2008 20:53:28

LAbUdZiN
Po odinstalowaniu nie mo?na ponownie zainstalowa? tzn tabele "fusion_zawodnicy" i "fusion_zawodnik" tworz? si? lecz na li?cie wtyczek w zarz?dzaniu wtyczkami jest ona ci?gle czerwona a we wtyczkach nie tworzy si? link do zarz?dzania.

www.takgramy.pl
kefirek
GTW napisa?/a:
Dok?adnie piotrek1231.
Prosz? napiszcie co zrobi?, ?eby mogli g?osowa? go?cie.
Mi tam nie zalezy czy oddadz? g?os raz na miesi?c czy codziennie. Te? mam logowanie zablokowane.
Pozdrawiam

Zrobi?em g?osowanie dla go?ci teraz mo?e ka?dy raz w miesi?cu zag?osowa?.

BlockeR napisa?/a:
Co? jest chyba nie tak z t? wtyczk?. Mo?na g?osowa? na kogo si? chce ale w zawodnik_panel/wynik.php jest napisany tylko 1 zawodnik i ma wszystkie g?osy, np oddano w sumie 6 g?osów, 3 na jednego zawodnika,2 na innego i 1 na jeszcze inneg, a jeden zawodnik zgardnia 6 g?osów.Na dodatek w PA jest wszystko ok, tam pokazuje prawid?owo, tylko dla wszystkich jest troche tak dziwnie.

Naprawi?em ju? to i dzia?a poprawnie.

LAbUdZiN napisa?/a:
Po odinstalowaniu nie mo?na ponownie zainstalowa? tzn tabele "fusion_zawodnicy" i "fusion_zawodnik" tworz? si? lecz na li?cie wtyczek w zarz?dzaniu wtyczkami jest ona ci?gle czerwona a we wtyczkach nie tworzy si? link do zarz?dzania.

Zainstalowa?em odinstalowa?em i u mnie wszystko jest ok. nie zawa?y?em ?adnych b??dów wiec nie wiem czemu u ciebie si? tak dzieje.

W za??czniku w po?cie wy?ej daje poprawione pliki. Nale?y odinstalowa? i zainstalowa? ponownie.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:24:41

m16
Wrzuci?em na swoj? stron?, zainstalowa?em wtyczk?, stworzy?em panel, doda?em kilku zawodników ale mimo tego nie ma na kogo g?osowa? - o czym? zapomnia?em? Adres: www.msps-ino.yoyo.pl Z góry dzi?ki za pomoc.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 12:38:29

kefirek
No jak to nie ma jak jest
http://www.msps-i...glosuj.php
Zamie? na nowe plik co da?em w po?cie wy?ej b?dziesz mia? link do g?osowania w panelu.
Edytowane przez hoopak dnia 07.12.2008 14:25:02

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl