ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,311
Najnowszy użytkownik: mowieto

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
11.11.2019 23:15:32
Winter is coming Cool

piterus
10.11.2019 14:08:42
Zimno wszędzie, mokro wszędzie... Co to będzie? Co to będzie? Pfft

khaman
30.10.2019 16:12:17
No i nie było żadnego alkoholika, co by znał włoski Grin

JazOOn
09.10.2019 23:34:33
Salutto alkoholicco! Grin

piterus
04.10.2019 14:15:35
Hmm... To jak kropek, pasków i kratek nie spamiętał, to pewnie w szkiełka były Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Tabela piłkarska
perver88
Mam takie pytanie, czy w związku z tą wtyczką będzie coś jeszcze robione, dodawane czy coś takiego? Bardzo fajna wtyczka ale nie jest skończona Sad ponieważ nie tworzy tabeli z wynikami drużyn i ma parę niedociągnięć
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 14.11.2019 01:57:09
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
Piotrroger
W załączniku moja wersja tej wtyczki. Poprawiłem tam parę rzeczy, dostosowałem do typowo strony o drużynie piłkarskiej. Dodana mini tabela (ta sama co parę postów wyżej), pole Różnica bramek, więc tabela układa się według: punkty -> różnica bramek -> strzelone bramki.
Do czego służą poszczególne pliki:
tabela.php - wyświetla pełną tabelę,
mini_tabela_panel.php - mini tabela na stronie głównej w panelu,
tabela_pilkarska_panel.php - lista poprzednich i następnych spotkań.


W zasadzie nie pamiętam co jeszcze tam było zmieniane, bo bawię się nią jakiś czas pisząc jeden znam co 3 tygodnie Wink


PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - Drecha 08.08 - 07:46
Piotrroger dodał/a następującą plik:
v7_tabela_pilkarska_1_1.zip [35.69kB / 764 Pobrane]

Edytowane przez Piotrroger dnia 09.08.2011 21:41:34

userbar_sparta3.gif
 
http://spartabks.boo.pl
kwik87
Jeśli można coś do profilu gracza dodać to proponowałbym zaczerpnąć z

http://www.90minu...p?id=19992
http://www.acmila...ilippo.php

Ilość meczy w reprezentacji. Info o pierwszym meczu w barwach. Flaga kraju z jakiego pochodzi. Sukcesy z klubem. Poprzednie kluby

Ogólnie taka metryka jak na stronie Milanu to moje osobiste marzenie...

Co do kadry to coś takiego jest fajne:
http://dumastolic...page_id=42

Ino o trenerze możnaby też dodać...

Możnaby też zrobić panel do wyświetlana najlepszych strzelców danej drużyny

Zminimalizowana tabela powinna zawierać miejsca, nazwy drużyn, ilość meczy, bramki i pkt

 
www.dumastolicy.pl
Piotrroger
Tak ode mnie na szybko - warto dodać do pozycji zawodników takie pola jak: Obrońca/Pomocnik i Pomocnik/Napastnik Smile
Poza tym - wspaniała robota kefirek Wink

Edit: jeszcze jedna sprawa. Wpisywanie wyników meczy zaraz po ich zakończeniu, a nie dopiero następnego dnia :]
Edytowane przez Piotrroger dnia 13.08.2011 14:43:56

userbar_sparta3.gif
 
http://spartabks.boo.pl
dyndel84
Witam,
Potrzebuje tak jak w temacie mini tabeli piłkarskiej, tabela która jest w temacie http://www.php-fu...owstart=40 jest ok, ale zawarta w rarze mini tabela wywala bład. W ogóle chciałbym wszystkie table z w/w tematu, bo w podgladzie całkiem fajnie one wygladaja, jednak pewnie kiepsko bedzie z ich udostepnieniem. Czekam na jakąś wskazówke. Pozdrawiam


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 14.01.2012 15:43
 
lkrys
Witam,
w PF v7.00.07 pod miejscem do uploadowania fotek pojawia się błąd:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Proszę o pomoc.
 
cieszy77
Korzystam z najnowszej wersji PHP-Fusion, wrzuciłem paczkę plików podaną przez Piotrroger niestety nie mogę nic działać z tą wtyczką.
Przy chęci dodania Lig w PA wyskakuje:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy



Oraz nie mogę dodać mini tabeli przy chęci instalacji wtyczki komunikat odwołujący się do 4 linii pliku:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Takiego pliku w paczce nie ma.


Już mniej więcej znalazłem w czym rzecz. W bazie nie dodało potrzebnych tabel. Czy mógłby ktoś wstawić potrzebne tabele do tej wtyczki ? Będę wdzięczny
Edytowane przez cieszy77 dnia 03.08.2012 19:59:50
 
Piotrroger
Napisz co nie działa konkretnie, może będę w stanie coś pomóc.

userbar_sparta3.gif
 
http://spartabks.boo.pl
rmj
Piotrroger napisał(a):

Napisz co nie działa konkretnie, może będę w stanie coś pomóc.


Dodaję ligę sezon 2013/2014 wraz z zespołami uzupełniam dane, następnie dodaję kolejny sezon 2014/2015 i w Przypisz ligę przy wyborze zespołów pojawiają mi się dwa te same zespoły, prawidłowo powinien być jeden zespól a nie dwa. Czym więcej sezonów tym więcej tych samych zespołów.
 
Piotrroger
Potencjalnie jedna drużyna może grać w różnych sezonach, więc jest to poprawne.

userbar_sparta3.gif
 
http://spartabks.boo.pl
dar_on
Mam problem z tabelą piłkarską

Table 'olympia_poc.fusion3Vbf4_tabela_pilkarska_ligi' doesn't exist


PW od moderatora:
  1. Kody i kody błędów w code - khaman 14.01.2015 21:55
 
misiekk167
Witam ostatnio przeglądałem wtyczkę jak w temacie zauważyłem że brakuje pliku statystyki_kadry.php dzięki której można dodawać żółte i czerwone kartki

U Kefirka na stronie jest i u innych też. Szukałem całe forum ręcznie i za pomocą wyszukiwarki to wyskakuje tylko tabela Kefirka bez tych plików i czyjaś po modyfikacji która też nie posiada pliku statystyki_kadry.php mógłby ktoś wstawić najnowszą wersję tego panelu?

tutaj jest to ładnie pokazane strona Kefirka
www.fusion1.cba.p...uzyna_id=1


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - krystian1988 02.09.2019 04:37
  2. Przeniesienie posta - krystian1988 02.09.2019 04:37
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl