ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,335
Najnowszy użytkownik: SQ5JRC

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

slawekneo
06.09.2020 21:29:28
Jedyne co mi sie podoba to przygotowuja fusina pod dodanie TWIG'a. Bardzo fajny system do templatowania. Sam uzywam go w swoim systemie opartym na HMVC.

slawekneo
06.09.2020 21:25:16
Bylem w devteam i po smierci Nicka taki burdel tam byl. Koniec koncow projekt przejely osoby ktore nawet na PW z Nickiem nie pisaly. Wiec nie ma sie co dziwic, ze ida w innym kierunku.

khaman
06.09.2020 21:19:28
Gdyby Sławek i Bartek zostali przy projekcie to jeszcze udałoby się coś uratować z dawnej przewagi PF nad innymi CMS, ale cóż panie polityka Wink

JazOOn
06.09.2020 14:01:05
Tu się zgodzę. Dlatego większość moich projektów była pod v6, później v7

slawekneo
27.08.2020 00:06:31
Jak narazie slabo to wyglada. Pomieszanie php modularnego z klasami w php7. Zaleta fusiona byla prostota kodu Smile nie takiego rozwoju chcial Digitaunim

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
skasowanie licznika unikalnych wizyt
bibu
Czesc...
Wiem ze temat byl juz niejednokrotnie poruszany, aczkolwiek ja nadal nie wiem jak go skasowac... probowalem w theme.php oraz w footer.php jednak na nic bo po kazdej zmianie w theme.php mi sie nie ladowala strona tylko error o jakims unexpected cos takiego... domyslalem sie ze tu chodzi o znak ktory byl w cudzyslowiu, ale nawet po usunieciu ciagle byl ten error... w koncu poszedlem na spryt i w glopalu po prostu zmienilem definicje tych LAN_140 i LAN_141 na "&nb sp;"(przerwa by sie nie zrobila spacja), ale dalej to naloicza tylko ze juz nie pisze unikalnych wizyt... ja chce miec licznik ale nie taki tylko jakis fajny (ze strony numerator.pl juz mam)
EDIT: z PHP Fusion dopiero zaczynam przygode, wiec dlatego zadaje takie dla was banalne pytania...
Edytowane przez bibu dnia 23.09.2005 18:01:54
 
Pieka
W theme.php usuwasz ze stopki to:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Nstepnie w to miejsce wstawiasz:
":

Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
bibu
zrobiłem tak jak mówiłeś i mi wyskakuje
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
... sprobowalem na innym theme i nic... usunalem tego ":" i rowniez nic... co teraz??
 
Pieka
bibu napisał/a:
zrobiłem tak jak mówiłeś i mi wyskakuje
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
... sprobowalem na innym theme i nic... usunalem tego ":" i rowniez nic... co teraz??


Juz wyjasnilismy sobie, prawda? ;)
Wstawiles
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
zamiast
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
:D
Zawsze nalezy dokladnie czytac i jeszcze dokladniej wpisywac tresc!! :)
Temat zamykam ze wzgledu na wyczerpanie watku/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 27.09.2005 22:29:49
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl