ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z instalcją...
biomatek
Mam konto na byethośćie, wszystko jets dobrze do momentu utworzenia konta super admina, nie mogę tego zrobić. Ktoś zna rozwiązanie problemu?

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 19:14:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Napisz cos wiecej, bo samo lakoniczne stwierdzenie, ze czegos sie nie da niestety nic nam nie mowi.
Moze jakis komunikat?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
biomatek
Chodzi o to że nic :]. Żadnego komunikatu, tylko jak klimak utwórz do wyświetla mi stronę z logo PHP-F, ale bez tekstu "utworzyłęś bla bla bla"

Shaolin
Ehh... To ciągle trochę mało... Po pomyślnie zakończonej instalacji powinien wyświetlić się komunikat o tym, że poprawnie zainstalowano PHP-Fusion etc. +link "Przejdź do strony głównej" (coś w tym stylu w każdym razie... :-)).

Skoro wyświetla stronę z logo PHP-Fusion (stronę główną?) to prawdopodobnie instalacja zakończyła się sukcesem (wtedy powinna wyświetlać się strona news.php)... I konto powinno być już utworzone (=> na dole masz domyślnie włączony panel z informacjami, w tym info o nowo zarejestrowanym użytkowniku - zobacz, czy jest tam twój nick...).

Jeśli masz jakiś inny błąd/nie błąd (ale wyraźnie coś idzie nie tak), to podaj link/screen...
working

Pieka
biomatek napisał/a:
Mam konto na byethośćie, wszystko jets dobrze do momentu utworzenia konta super admina, nie mogę tego zrobić. Ktoś zna rozwiązanie problemu?

Tak sie zastanawiam i chyba wiem o co chodzi Smile
Prawdopodobnie zalozyles baze i dodales uzytkownika w MySQL, ale zapomniales nadac mu wszystkie prawa do tej konkretnej bazy.
Stad brak ramki z polami dla SA. Po prostu nie stworzylo Ci tabeli w bazie.
Jesli tak, to wejdz do cPanel'a i ustaw pelne prawa uzytkownika do tej bazy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl