ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Kolejność linków w Menu do kitu
MajsterBieda
Tak jak wiele razy wspominane było "mieszanie się" fotek w Galerii tak podobnie dzieje się u mnie w Menu gdy korzystam z "New_Navigation_Panel_v.2.21". Co Wy na to? Macie jakieś sposoby na to? Bo powoli ten nowy Fusion mnie osłabia...

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 19:05:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
MajsterBieda napisał/a:
Tak jak wiele razy wspominane było "mieszanie się" fotek w Galerii tak podobnie dzieje się u mnie w Menu gdy korzystam z "New_Navigation_Panel_v.2.21". Co Wy na to? Macie jakieś sposoby na to? Bo powoli ten nowy Fusion mnie osłabia...

Dlaczego Fusion?? Przeciez to kwestia wtyczki zarowno w tym przypadku jak i poprzednim.
Swoje pytanie musisz kierowac konkretnie do Wooyi, czyli tworcy tego moda Grin
Edytowane przez Pieka dnia 04.10.2005 23:09:22
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MajsterBieda
No to wobec tego kieruję to pytanie m.in. do @Wooya. Kompletnie wszystko sie miesza! Można naprawdę się wku....ć. Czy nikt inny z takim zachowaniem tego dodatku sie nie spotkał? A moze tylko ja taki pechozol jestem...
Aha, jeszcze coś... jeśli np. edytuję istniejący już odnośnik i potem zapisuję go, to stary pozostaje a ten po edycji dochodzi jako następny.
Po moich doświadczeniach stwierdzam, że to rozszerzenie Fusiona jest do kitu...

No, chyba że ja coś źle robię w takim razie wielkie please o pomoc. Frown

P.S. W tym momencie, po kilku edycjach linków w Menu, mam 28 pozycji o kolejności/nr 0!!! No przecież to paranoja!
Edytowane przez MajsterBieda dnia 10.10.2005 05:12:21

Shaolin
Dopóki nie odpowie Wooya:
edytuj istniejące tabele poprzez phpMyAdmina - możesz ręcznie zmienić kolejność, nazwę linków czy też po prostu je usunąć. To najlepszy sposób :-)
working

Pieka
MajsterBieda napisał/a:
... Czy nikt inny z takim zachowaniem tego dodatku sie nie spotkał? A moze tylko ja taki pechozol jestem...

Nie, mam u siebie ta wtyczke i sprawuje sie bardzo dobrze. Sam sprawdz.
Zobacz nasza strone supportu! Widzisz tu gdzies jakies mieszanie sie linkow?
Nie, wszystko jest OK.
W takim razie pozostaje kwestia Twojej strony i czegos co zrobiles lub nie zrobiles?!
Sam jestem ciekaw co powie Wooya Smile
Jedno jest pewne, ze jestes pierwszym uzytkownikiem tej wtyczki, ktory ma z nia problem.
Trzeba to sprawdzic! Badz cierpliwy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
piteq
Wprawdzie nie używam czystego Fusion tylko eXtreme lecz problem mam podobny jak @MajsterBieda.Nie miesza mi menu na stronie tylko podczas edycji nie moge zmienic kolejności pozycji.Zmieniając przykładowo pozycje 2 na 3 mam wszystko rozsypane.Stona główna ląduje na końcu menu,galeria na początku,itp.Jedyne co można zrobic to któryś z linków dac na poz.1.Wtedy reszta zostaje nietknięta.Zamieniając jakiekolwiek inne otrzymuje kolejnośc czysto przypadkową.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl