ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Księga gości za potwierdzeniem
mitnick
Witajcie,
czy jest możliwośc zrobienia iz wpisy do księgi będąza potwierdzeniem admina ?? czyli ktoś pisze wpis trafia do admina on akceptuje lub odrzuca ??

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 19:11:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Jasne, ze jest, tylko po co?
Jak zerkniesz do Laboratorium Modulow, to znajdziesz tam Antyspamowa Ksiege Gosci.
Moze Ci wystarczy? Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Co prawda to nie dokładnie taki mod, jakiego szukasz (nie wiem, czy coś takiego zostało wogóle napisane), ale przy ograniczaniu ilości spamu jest niezastąpiony :-)
working

Pieka
Shaolin napisał/a:
Co prawda to nie dokładnie taki mod, jakiego szukasz (nie wiem, czy coś takiego zostało wogóle napisane), ale przy ograniczaniu ilości spamu jest niezastąpiony :-)

Z tego, co wiem, to nie ma takiego moda, ale to nie oznacza, ze go ktos nie napisze Grin
Jednak wydaje mi sie, ze odgadlem (przynajmniej czesciowo) intencje autora posta i mysle, ze ten mod, ktory podalem bedzie calkiem przydatny Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Nie twierdzę, że nie - uprzedzam tylko, że to mod, nie ma panelu admina i tym podobnych bajerków - niemniej jest jak najbardziej użyteczny :-).
working

Pieka
Shaolin napisał/a:
Nie twierdzę, że nie - uprzedzam tylko, że to mod, nie ma panelu admina i tym podobnych bajerków - niemniej jest jak najbardziej użyteczny :-).

Oczywiscie, przeciez ma sluzyc tylko i wylacznie do zabezpieczenia przed spamem.
Wywiazuje sie z tego znakomicie, bo jeszcze nie zrobili robota, ktory potrafilby liczyc Grin Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Kto wie, czy mitnickowi nie chodziło o mod, który uniemożliwyłby jego nienajlepszym kumplom umieszczania w księdze niepochlebnych wpisów Wink. Ale zawsze można wierzyć, że poziom umysłowy owych kumpli nie pozwala im wykonywać tak skomplikowanych obliczeń matematycznych Grin.
BTW Pieka, jak chcesz znowu coś dopisać to edytuj mój post bo się zrobi zbyt duży offtopic Wink.

Wedle zyczenia.
Robot, kolega, zona, czy tez inne stworzenie boze, tak, czy inaczej nie ma takiego moda i swiadomosc matematyczna kolegow nie ma znaczenia.../Pieka Pfft

Edytowane przez Pieka dnia 10.10.2005 23:44:09
working

mitnick
wlaśnie chodzi o nietyle o spamowanie co o własnie potwierdzanie no czyli ktoś np napisze nieładne słowa to przecież chyba nikt niechce by był taki wpis. Coś w rodzaju linków w php-fusion dodawane przez użytkowników że w panelu wyświetla sie że dostalem link i potwierdzam czyli publikuję go albo odrzucam

Shaolin
Czegoś takiego jeszcze nikt nie napisał... Ale przecież możesz zainstalować anti spam guestbook +włączyć cenzurę i będzie ok... Wink
working

mitnick
a skąd można anti spam guesbooka ściągnąć bo szukałem w tym waszym downloadzie ale nieznalazłem chyba że przeoczyłem :/

Edit: Znalazłem już na zagranicznej www a teraz moze mi ktoś owiedzieć jak zrobić by eliminował brzydkie wyrazy ? ?
Bo włączoną cenzurę mam ale jakby niedziała :/

aa i jeszcze jedno czemu mi zawsze przy każdym wpisie na strone pokazuje jedno i to samo IP choć zawsze było z innego pisane ?? da sie to jakoś zmienic ?
Edytowane przez mitnick dnia 12.10.2005 23:09:58

Pieka
Przepraszam za wprowadzenie w blad... Bylem pewny, ze ja umiescilem w Laboratorium?!
Teraz juz jestem tego pewny! Grin
Jest tam pod nazwa:
MOD-Antyspamowa Księga Gości
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
mitnick
no dobra Smile) ale jednak coś zrobić z "nieładnymi" słowami ??

Arox
@mitnick - litości ............ Frown
Jestem poza zasięgiem ...

http://www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl