Zobacz temat
Błedy po instalacji drugiego PHP-Fusion na tym samym serwerze
|
|
GTW |
Dodany dnia 17.01.2009 00:13:52
|
Przedszkolak Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Witam Moderatorzy: Nie wiedziałem w 100% gdzie ten temat umieścić dlatego wrzuciłem go do "Błędy i korekty". Jeśli to nie jest miejsce na te temat przepraszam i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Zainstalowałem drugi PHP-Fusion na tym samym serwerze. Instalacja przebiegła ok tylko teraz mam jeden spory problem i kilka mniejszych. Ten spory problem to to, że mnie co chwile wywala z "zalogowania" na jednej i na drugiej stronie. Być może coś źle wykonałem ale niestety ja się na tym aż tak dobrze nie znam, żeby sobie samemu poradzić. Drugi mniejszy problem [może to pomoże przy pierwszym problemie] to fakt, że po zainstalowaniu "Countdown_Panel" na drugiej stronie "wskoczyła" do niego data odliczania z pierwszej strony. Zaraz po tym fakcie nie mogłem się w ogóle zalogować dopiero po usunięciu wtyczki "Countdown_Panel" poprzez FTP można było się zalogować. Pomóżcie proszę. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Wojtek T. www.e-Poniatowa.pl - widzisz błędy ? chętnie przyjmę pomoc na PW - oczywiście $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 08:22:32
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |