Zobacz temat
[EF IV] Nie moge zapisać tresci panela.
|
|
tobibobi |
Dodany dnia 05.05.2009 08:25:48
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 12.10.2007 00:30 |
Nie wiem czy to włam, czy wewnętrzny rozpad redakcyjny, sabotaż czy co .. ale wywalilo mi w kosmos strone ... ktoś usunął treść dwóch bocznych paneli. Wiem jak to naprawić mamy zapasowe kopie tych paneli, ale jak zastepuje panele czy nawet edytuje i wpisuje cokolwiek tam, daje zapisz to panel nadal jest pusty .. Przypuszczam ze ktos sie wycfanil i CHMODy pozmienial. Tylko teraz na jakich folderach szukać dostepu na ftp ? Sprawa wyglada w ten sposob .. W zarzadzaniu panelami sa 4 obszary paneli. Strona główna ..::.. Forum ..::.. Download ..::.. Artykuły Dorum, Download, Artykuły maja wszystkie panele tak jak to powinno byc. Natomiast Strona Glowna ma puste panele. Teraz jak chce skopiować ustawienia zForum, Dowloadu czy Artykulów to kopiuje owszem ale panele pozostaja dalej puste.. To samo jak chce edytowac .. Zapisuje zmieniony panel wchodze raz jeszcze i on dalej jest pusty. Tak sie dzieje tylko na Strona Glowna. PW od moderatora:
Edytowane przez tobibobi dnia 05.05.2009 09:40:32 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 14:00:09
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
migo |
Dodany dnia 05.05.2009 11:23:41
|
Przedszkolak Postów: 80 Pomógł: 5 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 01.03.2009 10:53 Złamana licencja |
Spróbuj zrobić nowy panel i tam wpisać ostatnio miałem podobny błąd ale na czystym extreme i ponowne zrobienie panelu pomogło/ |
|
|
tobibobi |
Dodany dnia 05.05.2009 11:54:12
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 12.10.2007 00:30 |
Nic z tego wszystko co stworze nowe w Strona Głowna jest puste w środku...... hosting az.pl adres: www.wleninfo.pl hasla mam silne Powered by PHP-Fusion v6.01.6 || EP IV by eXtreme Crew podejrzewam jednego z adminów ale sie nie przyzna zapewne ze to on i co zrobil .. Wiadomość doklejona: ok juz wiem o co chodzilo .. mialem w bazie pozmieniane artybuty i typy w niektorych polach tabeli ep_panels wsyzstko poustawiane jak nalezy a kumpel bedzie mial strzala w maske za taki numer! do zamkniecia Edytowane przez tobibobi dnia 05.05.2009 14:25:50 |
|
Przejdź do forum: |